blåbærmuffins oppskrift uten egg

Introduksjon

Blåbærmuffins er en favoritt for mange, men for de som er allergisk mot egg kan det være vanskelig å finne en oppskrift som fungerer. Derfor har vi samlet fem forskjellige oppskrifter på deilige blåbærmuffins uten egg som du kan lage hjemme.

Blåbærmuffins

Ingredienser som må forberedes

For å lage disse oppskriftene trenger du følgende ingredienser:

  • 300g mel
  • 150g sukker
  • 1 ts natron
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1,5 dl olje
  • 2 dl melk
  • 150g frosne blåbær

Ingredienser

Hvordan å lage den

1. Forvarm ovnen til 180 grader.2. Bland mel, sukker, natron, bakepulver og vaniljesukker i en stor bolle.3. Tilsett oljen og melken, og rør godt sammen.4. Tilsett blåbærene og rør forsiktig inn i deigen.5. Fordel deigen i muffinsformer og stek i ca. 20-25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.

Lage Blåbærmuffins

Hvordan å presentere den tiltalende

For å gjøre blåbærmuffinsene enda mer tiltalende kan du pynte dem med litt melisglasur og ferske blåbær. Du kan også prøve å lage ulike former eller figurer på toppen av muffinsene med melisglasur for å gjøre dem enda mer spennende å se på.

Blåbærmuffins Presentasjon

Tilleggstips om “blåbærmuffins oppskrift uten egg”

– Hvis du ønsker litt ekstra smak kan du tilsette litt kanel eller kardemomme i deigen.- Du kan også prøve å tilsette andre bær eller frukt i deigen, som for eksempel bringebær eller epler.- For å gjøre muffinsene sunnere kan du erstatte sukker med honning eller banan.- Hvis du ønsker en mer saftig muffins kan du tilsette litt yoghurt i deigen.- Oppbevar muffinsene i en tett beholder eller fryser for å holde dem ferske lengre.

Tips For Blåbærmuffins

Fordelene med “blåbærmuffins oppskrift uten egg”

Blåbærmuffins uten egg er en flott løsning for de som har eggallergi eller velger å spise vegansk. Ved å lage disse muffinsene hjemme kan du også kontrollere ingrediensene og velge sunnere alternativer som kan være vanskelig å finne i butikken.

Fordeler

Anbefalinger for “blåbærmuffins oppskrift uten egg”

Prøv å eksperimentere med ulike ingredienser og smaker for å lage din egen favorittvariant av blåbærmuffins uten egg. Husk å følge oppskriften nøye for å oppnå best mulig resultat, og ha det gøy på kjøkkenet!

Anbefalinger

Related video of 5 Blåbærmuffins oppskrift uten egg