oppskrift tanjas julebrød

Introduksjon

Hva er vel julen uten julebrød på bordet? Vi har funnet en deilig oppskrift på julebrød som garantert vil glede hele familien. “Opskrift Tanjas Julebrød” er en enkel oppskrift, men resultatet vil imponere alle gjestene dine.

Julebrød Med Rosiner

Ingredienser som må forberedes

Før du setter i gang med oppskriften, må du samle sammen alle ingrediensene:- 500 gram hvetemel- 50 gram sukker- 1 ts salt- 2,5 dl melk- 50 gram smør- 25 gram gjær- 1 egg- 1 ts kardemomme- 100 gram rosiner- 50 gram hakket mandler- 50 gram hakket aprikoserSørg for at alle ingrediensene er tilgjengelige før du begynner å lage julebrødet.

Hvetemel

Hvordan å lage den?

Nå som alle ingrediensene er klare, er det på tide å lage julebrødet. Følg disse enkle trinnene:1. Bland sammen mel, sukker og salt i en stor bakebolle.2. Varm melken og smøret i en liten kjele, til smøret er smeltet.3. Tilsett gjæren i melken og rør til den er oppløst.4. Tilsett melkeblandingen i den store bakebollen og rør godt.5. Tilsett egget og kardemomme og elt deigen godt i 5 minutter.6. Tilsett rosiner, mandler og aprikoser og elt deigen i 2 minutter til.7. Dekk bakebollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve i 1 time.8. Sett deigen i en smurt brødform og la den heve i ytterligere 30 minutter.9. Stek julebrødet på 200 grader i 30 minutter.Når julebrødet er ferdigstekt, la det avkjøle seg litt før du skjærer det opp i skiver.

Bakervarer I Form

Hvordan å presentere den tiltalende?

For å presentere julebrødet på en tiltalende måte, kan du skjære det opp i skiver og legge det på et serveringsfat. Legg på noen granbar og dryss litt melis over brødet for å gi det en ekstra julestemning.

Julebrød Med Melis

Tilleggstips om “Opskrift Tanjas Julebrød”

– Dette julebrødet er ekstra godt med en klatt smør på toppen.- Hvis du ønsker å gi julebrødet en ekstra smak, kan du tilsette litt revet appelsinskall eller vaniljeekstrakt i deigen.- Du kan også bruke andre tørkede frukter, som tranebær eller svisker, i stedet for rosiner og aprikoser.- Julebrødet holder seg godt i flere dager hvis du oppbevarer det i en brødboks eller plastpose.

Fordeler med “Opskrift Tanjas Julebrød”

Deilig julebrød er en av de tradisjonelle ingrediensene som gjør julen spesiell. Denne oppskriften på “Opskrift Tanjas Julebrød” gir en luftig og smakfull brød som garantert vil glede alle i familien din.

Anbefalinger til “Opskrift Tanjas Julebrød”

Hvis du vil imponere familie og venner under julen, bør du prøve “Opskrift Tanjas Julebrød”. Det er en enkel oppskrift som er enkel å lage, men som gir en god og smakfull julebrød. Vi anbefaler denne oppskriften til alle som vil lage en deilig julebrød i år.

Related video of 5 Opskrift Tanjas Julebrød