vaniljesaus oppskrift tine

Introduksjon

Vaniljesaus er en av de mest populære dessertsausene i Norge. Den er enkel å lage og smaker utrolig godt til alt fra frukt og bær til kaker og desserter. I denne artikkelen vil vi dele fem forskjellige oppskrifter på vaniljesaus fra Tine.

Vaniljesaus På Bordet

Ingredienser som må forberedes

Før du starter å lage vaniljesausen, er det viktig å ha alle ingrediensene klare. Du trenger følgende:- 5 dl melk- 2 ts vaniljesukker- 4 eggeplommer- 100 g sukker- 2 ss maisenna

Ingredienser Klare Til Bruk

Hvordan å lage den

1. Ha melk og vaniljesukker i en kjele og varm opp på middels varme.2. Pisk sammen eggeplommene og sukkeret i en bolle til det blir lyst og luftig.3. Tilsett maisenna i eggeblandingen og pisk godt.4. Når melken har varmet opp, tar du den av varmen og heller den sakte over i eggeblandingen mens du stadig pisker.5. Hell blandingen tilbake i kjelen og varm opp på middels varme mens du stadig rører.6. La sausen koke i noen minutter til den tykner til ønsket konsistens.7. Ta kjelen av varmen og la vaniljesausen avkjøles.

Visp I Vaniljesausen

Hvordan å presentere den tiltalende

Vaniljesaus serveres gjerne litt avkjølt. Du kan helle sausen over frukt eller bær, eller servere den ved siden av en god kake eller dessert. For en ekstra fin presentasjon kan du strø litt revet sjokolade eller nøtter over sausen.

Vaniljesaus Servert Med Jordbær

Tilleggstips om vaniljesaus oppskrift Tine

– Hvis du vil ha en ekstra kremet og fyldig vaniljesaus, kan du tilsette en halv dl fløte i blandingen.- Hvis du ønsker en litt annerledes smak på sausen, kan du tilsette noen dråper sitronsaft eller revet sitronskall.- Hvis vaniljesausen blir for tykk, kan du tilsette litt mer melk mens du rører.

Vaniljesaus I En Glassbolle

Fordelene med vaniljesaus oppskrift Tine

Vaniljesaus fra Tine er laget med de beste ingrediensene og gir deg en fyldig og smakfull saus som passer til mange ulike desserter og kaker. Den hjemmelagede vaniljesausen smaker mye bedre enn de ferdigkjøpte på markedet og gir deg muligheten til å tilpasse smaken etter din egen preferanse.

Anbefalinger for vaniljesaus oppskrift Tine

Vi anbefaler å prøve ut forskjellige varianter av vaniljesausen og eksperimentere med ulike smaker og ingredienser. Prøv å tilsette litt kanel eller revet appelsinskall for å gi sausen en spennende vri. Du vil garantert imponere gjestene dine med en hjemmelaget vaniljesaus fra Tine.

Related video of 5 Vaniljesaus Oppskrift Tine