oppskrift vafler tine

Introduksjon

Vafler er en tradisjonell dessert som aldri går ut av stil. Enten du skal ha besøk, eller bare vil ha noe søtt til kaffen, er vafler alltid en god idé. Her er fem enkle og deilige oppskrifter på “Oppskrift vafler Tine” som vil få ganen til å løpe i vann.

Vafler

Ingredienser som må forberedes

Før du starter, bør du ha følgende ingredienser klare:

  • 3 egg
  • 6 dl melk
  • 3 ts sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 4 dl hvetemel
  • 100 g smør

Hvordan å lage den

Hjemmelagde vafler

1. Smelt smøret i en kjele og la det avkjøle litt.2. Pisk egg og sukker til eggedosis.3. Sikt inn hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker i eggedosisen. Pisk godt.4. Tilsett melk og smør litt etter litt og rør godt til en glatt røre.5. Stek vaflene i en vaffeljern på middels varme.

Sjokoladevafler

1. Smelt smøret i en kjele og la det avkjøle litt.2. Pisk egg og sukker til eggedosis.3. Sikt inn hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker i eggedosisen. Pisk godt.4. Tilsett melk og smør litt etter litt og rør godt til en glatt røre.5. Tilsett 1/2 dl kakao og rør godt.6. Stek vaflene i en vaffeljern på middels varme.

Sjokoladevafler

Blåbærvafler

1. Smelt smøret i en kjele og la det avkjøle litt.2. Pisk egg og sukker til eggedosis.3. Sikt inn hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker i eggedosisen. Pisk godt.4. Tilsett melk og smør litt etter litt og rør godt til en glatt røre.5. Tilsett 3/4 dl blåbær og rør godt.6. Stek vaflene i en vaffeljern på middels varme.

Blåbærvafler

Havrevafler

1. Smelt smøret i en kjele og la det avkjøle litt.2. Pisk egg og sukker til eggedosis.3. Sikt inn hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker i eggedosisen. Pisk godt.4. Tilsett melk og smør litt etter litt og rør godt til en glatt røre.5. Tilsett 1 dl havregryn og rør godt.6. Stek vaflene i en vaffeljern på middels varme.

Havrevafler

Eplevafler

1. Smelt smøret i en kjele og la det avkjøle litt.2. Pisk egg og sukker til eggedosis.3. Sikt inn hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker i eggedosisen. Pisk godt.4. Tilsett melk og smør litt etter litt og rør godt til en glatt røre.5. Skjær 2 epler i små terninger og tilsett i røren.6. Stek vaflene i en vaffeljern på middels varme.

Eplevafler

Hvordan å presentere den tiltalende

Når vaflene er ferdig stekt, legg dem på en tallerken og pynt med ønsket tilbehør. For eksempel kan du pynte med friske bær, syltetøy, eller en kremtopp. Server vaflene med en kopp kaffe, eller et glass melk.

Tilleggstips om Oppskrift vafler Tine

– Hvis du vil ha sprø vafler, la røren stå kaldt i kjøleskapet i minst en time før du steker.- Legg gjerne noen biter sjokolade i røren for ekstra smak.- Du kan også tilsette litt kanel eller kardemomme i røren for å gi vaflene ekstra smak.

Fordeler med Oppskrift vafler Tine

– Enkel og rask å lage- Kan tilpasses etter smak og preferanser- Perfekt til dessert eller som et søtt mellommåltid- Gir en koselig og hjemmekoselig følelse

Anbefalinger for Oppskrift vafler Tine

Vi anbefaler å prøve alle fem oppskriftene for å finne din favoritt. Vaflene kan også fryses ned og varmes opp senere. Nyt de deilige “Oppskrift vafler Tine” sammen med familie og venner.

Related video of Oppskrift vafler Tine: Fem enkle og deilige oppskrifter