suksessterte oppskrift med sjokolade

Introduksjon

Suksessterte med sjokolade er en deilig dessert som vil imponere gjestene dine på ethvert selskap eller middagsselskap. Denne enkle oppskriften vil sikkert tilfredsstille sjokoladeelskere der ute. Her er fem forskjellige måter å lage denne deilige kaken på.

Suksessterte Med Sjokolade

Ingredienser som må forberedes

For å lage suksessterte med sjokolade trenger du følgende:

  • 200g mandler, hakket
  • 300g sukker
  • 8 eggeplommer
  • 8 eggehviter
  • 2 ts bakepulver
  • 150g sjokolade, hakket

Hvordan å lage den

1. Sett ovnen til 170 grader Celsius og smør to kakeformer (20-23 cm) med smør og mel.2. I en stor bolle, visp eggeplommer og sukker til det er fluffy og lysegult.3. Tilsett mandler og bakepulver i blandingen.4. I en annen bolle, pisk eggehviter til det er stivt.5. Rør inn eggehviter forsiktig i mandelblandingen.6. Fordel deigen jevnt i de to kakeformene.7. Dryss sjokolade over deigen.8. Stek i ca 25-30 minutter, eller til kaken er gylden og fast.9. La kakene avkjøles i formene i ca 10 minutter før du tar dem ut.

Hvordan å presentere den tiltalende

1. Legg en av kakene på et serveringsfat.2. Smelt sjokolade og hell over kaken.3. Legg den andre kaken oppå sjokoladekaken.4. Dekorer med hakket mandler og sjokolade.5. Server og nyt!

Sjokoladekake

Tilleggstips om “suksessterte oppskrift med sjokolade”

1. Du kan bruke forskjellige typer sjokolade for å lage denne kaken. Mørk sjokolade gir en dypere smak, mens melkesjokolade gir en mildere smak.2. For en friskere smak, kan du legge til litt sitronsaft i mandelblandingen.3. Hvis du vil lage kaken litt sunnere, kan du bytte ut sukker med sukrin eller annen type søtning.4. Hvis du vil ha en ekstra spesiell touch, kan du legge til noen bær som bringebær eller blåbær på toppen av sjokoladekaken.5. For en ekstra festlig touch kan du pynte kaken med sølv eller gull kakestrøssel.

Fordeler med “suksessterte oppskrift med sjokolade”

Suksessterte med sjokolade er en deilig dessert som vil tilfredsstille alle sjokoladeelskeres behov. Den er enkel å lage og kan tilpasses etter smak og preferanser. Denne kaken kan også være en flott gave til venner og familie.

Anbefalinger for “suksessterte oppskrift med sjokolade”

Suksessterte med sjokolade er en av de beste dessertene du kan servere gjestene dine. Den er enkel å lage og vil imponere alle som smaker den. Denne kaken kan også tilpasses etter smak og preferanser. Prøv en av disse fem forskjellige oppskriftene og nyt den deilige smaken av suksessterte med sjokolade.

Related video of 5 Suksessterte Oppskrift med Sjokolade