verdens beste suksessterte oppskrift

Introduksjon

Suksessterte er en klassisk kake som har vært en favoritt hos mange i generasjoner. Den er enkel å lage, men krever likevel litt tid og tålmodighet. Suksessterte er en perfekt kake å servere til spesielle anledninger eller bare som en godbit til hverdags. Hvis du vil prøve deg på å lage den, har vi samlet de fem beste oppskriftene på suksessterte fra rundt om i verden.

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage suksessterten, er det viktig å ha alle ingrediensene klare. Her er hva du trenger:- 6 eggehviter- 250 g sukker- 250 g malte mandler eller hasselnøtter- 6 eggeplommer- 1 dl fløte- 1 dl sukker- 100 g smør- Vaniljesukker- Melis- Sjokoladebiter til pynt

Hvordan å lage den

1. Sett ovnen på 175 grader.2. Pisk eggehvitene stive.3. Tilsett sukkeret gradvis og fortsett å piske til blandingen er blank og stiv.4. Bland de malte mandlene eller hasselnøttene forsiktig inn i eggeblandingen.5. Fordel blandingen i en smurt rund kakeform (24 cm i diameter).6. Stek kaken midt i ovnen i ca. 30 minutter.7. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle seg.8. Pisk eggeplommene til en lett eggedosis.9. Kok opp fløte, sukker, smør og vaniljesukker i en kjele.10. Hell blandingen forsiktig over eggedosisen mens du pisker raskt.11. Sett kjelen tilbake på varmen og varm blandingen opp igjen til det tykner.12. Ta kjelen av varmen og la blandingen avkjøle seg.13. Del kaken i to på midten.14. Legg halvparten av kremen på den ene halvdelen av kaken.15. Legg den andre delen av kaken på toppen.16. Dekk kaken med resten av kremen og strø over melis og sjokoladebiter.

Hvordan å presentere den tiltalende

Suksessterten ser flott ut på et kakefat eller en tallerken med en spiselig blomst eller noen friske bær som pynt. Du kan også kutte kaken i små biter og presentere dem på en tallerken som enkle elegante søtsaker.

Tilleggstips om “verdens beste suksessterte oppskrift”

– Hvis du vil ha en ekstra god smak, kan du tilsette litt sitron- eller appelsinskall i kremen.- Du kan også bytte ut mandlene eller hasselnøttene med pistasjnøtter eller valnøtter. – For å gjøre kaken ekstra saftig, kan du tilsette litt hakket sjokolade i egge- og sukkerblandingen før du steker kaken.

Fordeler med “verdens beste suksessterte oppskrift”

Suksessterte er en kake som er enkel å lage og krever få ingredienser. Den har en unik og deilig smak og kan serveres til enhver anledning. Denne oppskriften gir en saftig og deilig kake som vil imponere gjestene dine.

Anbefalinger for “verdens beste suksessterte oppskrift”

Suksessterte er en klassisk kake som står seg i dagens moderne verden. Denne oppskriften er enkel å følge og gir en fantastisk kake som vil imponere alle som smaker den. Hvis du vil lage en kake som virkelig skiller seg ut på festen, anbefaler vi at du prøver denne oppskriften på suksessterte.

Related video of Oppskrift på de 5 beste suksesstertene i verden