varm blåbærsuppe oppskrift

5 Fantastiske Varme Blåbærsuppe Oppskrifter

Introduksjon

Varme blåbærsuppe oppskrifter er en deilig og sunn måte å nyte på. Blåbær er kjent for å ha helsefordeler som å forbedre synet, styrke hjertet og å redusere risikoen for kreft. I tillegg til å være sunne, er blåbær også deilige. De gir en frisk og søt smak som vil glede enhver smaksløk. Her er 5 varme blåbærsuppe oppskrifter som du må prøve.

Ingredienser som må forberedes

For å lage varm blåbærsuppe trenger du følgende ingredienser:- 2 kopper blåbær- 1/4 kopp sukker- 2 ss maisstivelse- 1/4 kopp vann- 1 kopp eplejuice- 1/2 kopp appelsinjuice- 1 klype kanel- 1 klype nellik- 1/2 kopp tung krem

Hvordan å lage den

1. Skyll blåbærene og legg dem i en stor kjele.2. Tilsett sukker, eplejuice og appelsinjuice i kjelen og rør godt.3. Tilsett kanel og nellik og rør igjen.4. Kok opp blandingen over middels varme og rør jevnlig.5. Reduser varmen og la det småkoke.6. Bland maisstivelsen og vannet i en liten bolle.7. Tilsett maisstivelsen i kjelen og rør raskt.8. Når suppen begynner å tykne, fjern kjelen fra varmen.9. Tilsett tung krem i suppen og rør forsiktig.10. Server suppen varm.

Hvordan å presentere den tiltalende

For en ekstra tiltalende presentasjon, kan du pynte suppen med noen friske blåbær og krem på toppen. Du kan også legge til noen mynteblader for å gi en ekstra friskhet. Server i en varm bolle, og nyt denne deilige blåbærsuppen.

Tilleggstips om varm blåbærsuppe oppskrift

– Du kan bruke frosne blåbær hvis du ikke har tilgang til ferske.- Hvis du ikke liker kanel og nellik, kan du droppe det og bruke vaniljeekstrakt i stedet.- Hvis du ønsker en sunnere versjon, kan du bruke kokosmelk i stedet for tung krem.- Hvis du vil ha en mer smoothie-lignende konsistens, kan du blande suppen i en blender før du serverer.

Fordelene med varm blåbærsuppe oppskrift

Blåbær er en supermat som er fullpakket med antioksidanter og vitaminer. De kan hjelpe til med å forbedre kognitiv funksjon, styrke immunforsvaret og beskytte hjertet. Varm blåbærsuppe er en sunn måte å nyte disse fordelene på, og den er også deilig.

Anbefalinger for varm blåbærsuppe oppskrift

Varme blåbærsuppe oppskrifter er perfekte for kalde dager når du ønsker noe varmt og trøstende. De er også flotte som dessert, eller som et mellommåltid når du trenger å fylle opp energinivåene. Prøv en av disse oppskriftene i dag, og du vil ikke bli skuffet!

Related video of 5 fantastiske varme blåbærsuppe oppskrifter