veggie burger oppskrift

Introduksjon

Er du lei av den gamle vanlige burgeren og vil prøve noe nytt og spennende? Veggie burgere er et flott alternativ for de som ønsker å spise mindre kjøtt eller som ønsker å prøve nye smaker. Her er 5 enkle og deilige oppskrifter på veggie burgere som vil gjøre enhver burger-elsker lykkelig.

Veggie Burger Oppskrift

Ingredienser som må forberedes

For å lage veggie burgere, trenger du noen spesielle ingredienser. Her er hva du trenger for å lage disse 5 deilige oppskriftene:1. Svarte bønner, quinoa, løk, hvitløk, rød pepper, egg, mel, cheddarost, salt og pepper.2. Søtpoteter, svarte bønner, krydder, egg, brødkrummer, rømme, sennep.3. Kikerter, havregryn, rødløk, hvitløk, gulrot, spisskummen, koriander, paprika, salt og pepper.4. Linser, poteter, løk, spisskummen, koriander, gurkemeie, brødkrummer, egg, salt og pepper.5. Quinoa, sortebønner, rød pepper, løk, hvitløk, paprika, sennep, egg, mel, salt og pepper.

Veggie Burger Oppskrift

Hvordan å lage den

Følg disse trinnene for å lage deilige veggie burgere:1. Mos bønnene og quinoaen i en stor bolle. Tilsett løk, hvitløk og rød pepper og bland godt. Tilsett egg, mel, salt og pepper og bland godt igjen. Form blandingen til burgere og stek i en panne til de er gylne på begge sider.2. Bakt søtpoteter i ovnen til de er møre. Mos potetene i en stor bolle og tilsett bønner, krydder, egg og brødkrummer. Bland godt. Form blandingen til burgere og stek i en panne til de er gylne på begge sider.3. Ha kikertene i en food processor og mos til en grov blanding. Tilsett havregryn, rødløk, hvitløk, gulrot, koriander, spisskummen, paprika, salt og pepper og bland godt. Form blandingen til burgere og stek i en panne til de er gylne på begge sider.4. Kok linser til de er møre og mos dem i en stor bolle. Tilsett poteter, løk, spisskummen, koriander, gurkemeie, brødkrummer, egg, salt og pepper og bland godt. Form blandingen til burgere og stek i en panne til de er gylne på begge sider.5. Kok quinoa til den er ferdig. Mos sortebønnene i en stor bolle og tilsett quinoa, rød pepper, løk, hvitløk, paprika, sennep, egg, mel, salt og pepper og bland godt. Form blandingen til burgere og stek i en panne til de er gylne på begge sider.

Veggie Burger Oppskrift

Hvordan å presentere den tiltalende

Nå som du har laget disse deilige veggie burgerene, kan du lage dem enda mer tiltalende ved å legge på noen toppings som ost, guacamole, salat, tomater, løk eller ketchup. Legg også burgeren på et godt brød og server med pommes frites eller salat. Det er ingen grenser for hva du kan legge til for å lage din perfekte veggie burger.

Veggie Burger Oppskrift

Tilleggstips om “veggie burger oppskrift”

Her er noen tips som vil hjelpe deg å gjøre dine veggie burgere enda bedre:- Prøv å bruke ulike bønner eller grønnsaker for å gi variasjon til smaken.- Legg til litt ekstra krydder for å gi den en ekstra smakspunch.- Lag dobbelt så mye som du trenger, og frys ned ekstra burgere for senere bruk.

Veggie Burger Oppskrift

fordelene med “veggie burger oppskrift”

Det er mange fordeler ved å spise veggie burgere:- Mindre fett og kalorier enn en vanlig burger.- Mindre kolesterol.- Mer fiber og protein.- Mer næringsrike ingredienser.- Mindre karbonutslipp.Prøv en av disse oppskriftene i dag og oppdag hvor enkelt og deilig du kan lage en veggie burger.

Related video of 5 Veggie Burger Oppskrifter Du Vil Elske