vegetar nuggets oppskrift

Introduksjon

Vegetarbølgen har vært enorm de siste årene og stadig flere ønsker å spise mindre eller ingen kjøtt. En populær rett som har vært et fast innslag på menyen for mange er nuggets. Her er 5 forskjellige vegetar nuggets oppskrifter som garantert vil tilfredsstille enhver smaksløk.

Ingredienser som må forberedes

Før vi begynner, er det viktig å ha ingrediensene klare. Felles for alle oppskrifter er at de bruker grønnsaker, kikerter, linser eller bønner. Du vil også trenge mel, egg eller melk til å panere nuggetsene. Til slutt trenger du olje til å steke nuggetsene.

Ingredienser Oppsett

Hvordan å lage den

Når alle ingrediensene er klare, kan du begynne å lage vegetar nuggetsene. For å gjøre dette, må du først male grønnsakene, kikertene, linsene eller bønnene i en blender eller matprosessor. Legg deretter til krydder og andre smaker som salt, pepper og hvitløk. Når det er gjort, rull deigen i små baller og flatt dem ut for å lage nuggets. Paner dem i mel, egg eller melk og stek i olje på medium varme til gyldenbrun.

Lage Vegetar Nuggets

Hvordan å presentere den tiltalende

Å presentere vegetar nuggets er like viktig som å lage dem. En god måte å gjøre dette på er å ha en saus eller dipp tilgjengelig som hummus, guacamole eller salsa. Legg også til litt frisk salat og krydder for å gi retten en ekstra smak og presentasjon.

Vegetar Nuggets Oppsett

Tilleggstips om vegetar nuggets oppskrift

For å gjøre vegetar nuggetsene sunnere kan du legge til grønnsaker som spinat og brokkoli. Du kan også eksperimentere med forskjellige smaker og krydder for å gi retten et personlig preg. Hvis du ønsker å gjøre retten glutenfri, kan du bytte ut mel med ris mel eller glutenfritt mel.

Vegetar Nuggets Tilleggstips

Fordeler med vegetar nuggets oppskrift

Vegetar nuggets er en sunnere alternativ til kjøttbasert nuggets som er høyt i mettet fett og kalorier. Vegetar nuggets er også rike på næringsstoffer og fiber som er bra for fordøyelsen og hjertet. I tillegg er de perfekte for vegetarianere, veganere og de som ønsker å redusere sitt kjøttinntak.

Anbefalinger for vegetar nuggets oppskrift

Disse vegetar nuggetsene kan spises til frokost, lunsj, middag eller som en snack i løpet av dagen. De kan også være et flott alternativ for de som er på en diett eller ønsker å spise mat som er næringsrik og sunn. Prøv noen av disse oppskriftene og nyt de fantastiske smaker og næringsstoffer som vegetar nuggets har å tilby.

Related video of5 vegetar nuggets oppskrift