vegetar fajitas oppskrift

5 Vegetar Fajitas Oppskrift

Introduksjon

Fajitas er en populær meksikansk rett som vanligvis serveres med kjøtt og grønnsaker. Men hva med de som foretrekker vegetarisk mat? Du trenger ikke å bekymre deg lenger! Vi har samlet 5 deilige vegetariske fajitas-oppskrifter som vil tilfredsstille dine smaksløker uten å bruke kjøtt.

Ingredienser som må forberedes

– Tortilla lefser- Rød paprika- Gul paprika- Grønn paprika- Rødløk- Cherrytomater- Sopp- Koriander (valgfritt)- Olivenolje- Salt og pepper- Cheddar ost (valgfritt)

Hvordan å lage den?

1. Varm olivenolje i en stor panne på middels varme.2. Legg til paprika, rødløk og sopp. Stek i 5-7 minutter eller til grønnsakene blir myke.3. Tilsett cherrytomater og krydre med salt og pepper, og stek i ytterligere 2 minutter.4. Varm tortilla lefsene i ovnen eller i en stekepanne.5. Legg grønnsakene på tortilla lefsene og topp med koriander og/eller cheddar ost.

Hvordan å presentere den tiltalende

Fajitas er vanligvis servert med en side av ris og bønner. Legg tortilla lefsene på en tallerken og legg til en kopp ris og en kopp bønner ved siden av. Pynt med noen ekstra korianderblader på toppen.

Tilleggstips om vegetar fajitas oppskrift

– Du kan bruke andre grønnsaker som squash og mais for variasjon.- Prøv å legge til litt limejuice for å gi en syrlig smak til fajitasen.- Hvis du vil ha et ekstra kick, kan du legge til litt chili pulver eller rød pepperflak i grønnsakene mens de stekes.

Fordelene med vegetarian fajitas oppskrift

Vegetar fajitas oppskrift har mange fordeler. De er lette å lage, sunne og velsmakende. Å spise vegetarisk bidrar også til å redusere karbonavtrykket ditt og kan ha positive effekter på helsen din.

Anbefalinger for vegetar fajitas oppskrift

Prøv å lage en av disse vegetariske fajitas-oppskriftene neste gang du ønsker å prøve en sunn og velsmakende middag. Du vil ikke savne kjøttet!

Related video of 5 vegetar fajitas oppskrift