trine lise opsahl oppskrifter

Introduksjon

Er du på utkikk etter nye og spennende oppskrifter som vil imponere gjestene dine? Da trenger du ikke lete lenger enn “Trine Lise Opsahl oppskrifter”! Trine Lise Opsahl er en norsk kokk og matblogger som har blitt kjent for sine unike og smakfulle oppskrifter. Her er 5 av hennes beste oppskrifter som du enkelt kan lage hjemme.

Trine Lise Opsahl

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage en av disse oppskriftene, må du sørge for at du har alle ingrediensene som trengs. Dette vil spare deg for mye tid og stress når du først starter matlagingen. Sørg for å handle inn alt du trenger på forhånd og organiser ingrediensene slik at de er enkle å finne når du trenger dem.

Handleliste

Hvordan å lage den

Laks med Teriyaki saus

For denne oppskriften trenger du: – 4 laksfileter- 1 dl soyasaus- 1 dl vann- 1 dl brunt sukker- 4 ss honning- 2 ss finhakket ingefær- 2 finhakkede hvitløksfedd- 2 ss maisenna oppløst i 1/4 dl vann1. Forvarm ovnen til 180 grader.2. Bland sammen soyasaus, vann, sukker, honning, ingefær og hvitløk i en kjele.3. Kok opp blandingen og la den småkoke til sukkeret er oppløst.4. Tilsett maisennaen og rør godt sammen til sausen blir tykkere.5. Legg laksfiletene i en ildfast form og hell sausen over fisken.6. Stek laksen i ovnen i 10-12 minutter, eller til den er ferdigstekt.

Kylling Tikka Masala

For denne oppskriften trenger du:- 4 kyllingbryst- 1 boks hakkede tomater- 1 løk, finhakket- 2 hvitløksfedd, finhakket- 2 ss revet ingefær- 2 ss garam masala- 1 ss kumin- 1 ss paprika- 1 ts chilipulver- 1 dl kokosmelk- 2 ss olivenolje1. Skjær kyllingbrystene i biter og stek dem i en panne med olivenolje.2. Legg kyllingen til side og stek løk og hvitløk i samme panne til løken blir myk.3. Tilsett ingefær og alle krydderne og stek i 1-2 minutter.4. Tilsett hakkede tomater og kokosmelk og la det koke i 10-15 minutter.5. Tilsett kyllingen til sausen og la det koke videre i 5 minutter.6. Server med ris eller naanbrød.

Pesto Pasta med Kylling og Soltørkede Tomater

For denne oppskriften trenger du:- 4 kyllingbryst- 400 g spaghetti- 1 dl pesto- 1 dl soltørkede tomater- 1 finhakket løk- 2 finhakkede hvitløksfedd- 2 ss olivenolje- Salt og pepper etter smak1. Skjær kyllingbrystene i biter og stek dem i en panne med olivenolje.2. Tilsett løk og hvitløk og stek til løken blir myk.3. Tilsett de soltørkede tomatene og la det koke videre i 1-2 minutter.4. Kok spaghetti etter anvisning på pakken.5. Bland pestoen med kyllingen og tomatene.6. Server pastaen med pestoblandingen.

Potetsalat med Dill

For denne oppskriften trenger du:- 1 kg små poteter- 2 dl rømme- 2 dl majones- 1 finhakket rødløk- 2 finhakkede hvitløksfedd- 1 dl hakket dill- Saften av 1 sitron- Salt og pepper etter smak1. Kok potetene til de er møre og del dem i biter.2. Bland sammen rømme, majones, rødløk, hvitløk, dill og sitronsaft i en bolle.3. Bland inn de delte potetene og smak til med salt og pepper.

Sjokoladekake med Karamellsaus

For denne oppskriften trenger du:- 225 g smør- 350 g sukker- 4 egg- 1 ts vaniljeekstrakt- 100 g mel- 1 ts bakepulver- 50 g kakao- 2 dl kremfløte- 200 g sukker- 1 dl vann- 50 g smør1. Forvarm ovnen til 180 grader.2. Pisk smør og sukker sammen til det blir lyst og luftig.3. Tilsett eggene, ett om gangen, og pisk godt mellom hver gang.4. Tilsett vaniljeekstrakt og sikt inn mel, bakepulver og kakao mens du blander forsiktig.5. Hell røren i en smurt og melet kakeform og stek i ovnen i 35-40 minutter, eller til kaken er ferdigstekt.6. For å lage karamellsausen, kok opp fløte, sukker, vann og smør i en kjele.7. La blandingen småkoke i ca. 10 minutter, eller til sausen har en karamellaktig konsistens.8. Server kaken med karamellsausen.

Hvordan å presentere den tiltalende

For å presentere disse deilige oppskriftene på en tiltalende måte, kan du dekorere tallerkenen med friske urter eller grønnsaker. Legg gjerne opp maten på en måte som viser frem de forskjellige fargene og teksturene på tallerkenen. Dette vil gjøre oppskriftene mer innbydende og vil få gjestene dine til å glede seg til å spise.

Matpresentasjon

Tilleggstips om “Trine Lise Opsahl Oppskrifter”

En annen ting som gjør “Trine Lise Opsahl oppskrifter” så populære er at de ofte bruker naturlige og sunne ingredienser. De fleste av hennes oppskrifter er også enkle å tilpasse til ulike diettbehov, som for eksempel glutenfrie eller vegetariske retter. En annen fordel er at de fleste oppskriftene er enkle å følge, selv for nybegynnere på kjøkkenet.

Fordeler med “Trine Lise Opsahl Oppskrifter”

En av de største fordelene med “Trine Lise Opsahl oppskrifter” er at de er så smakfulle og unike. Hennes oppskrifter vil garantert imponere dine gjester og få dem til å ønske mer. I tillegg er mange av hennes oppskrifter sunne og næringsrike, slik at du kan nyte god mat samtidig som du tar vare på helsen din.

Anbefalinger for “Trine Lise Opsahl Oppskrifter”

Hvis du er på utkikk etter nye og spennende oppskrifter å prøve ut på kjøkkenet, bør du definitivt sjekke ut “Trine Lise Opsahl oppskrifter”. Hun har en bred samling av oppskrifter som vil passe enhver smak og diettbehov. Ikke nøl med å prøve noen av hennes oppskrifter neste gang du skal lage mat hjemme!