topping til cupcakes oppskrift

Introduksjon

Cupcakes er en av de mest populære kakevariantene, med sin lille størrelse og stor smak. Men en cupcake er ikke komplett uten en god topping. I denne artikkelen vil vi avsløre fem fantastiske topping til cupcakes oppskrifter som vil gjøre dine cupcakes enda mer velsmakende!

Ingredienser som man må forberede

Før vi starter, la oss gå gjennom ingrediensene du vil trenge for å lage disse deilige toppingene:

 • Smør (romtemperatur)
 • Kremost
 • Pisket krem
 • Vaniljeekstrakt
 • Sjokolade (smeltet)
 • Florsocker
 • Frisk frukt (jordbær, blåbær, bringebær)

Disse ingrediensene vil være tilstrekkelig for å lage alle fem av våre topping til cupcakes oppskrifter.

Hvordan å lage det

1. Kremosttopping

Bland 8 oz kremost, 1/2 kopp smør (romtemperatur), 2 ts vaniljeekstrakt og 4 kopper florsocker i en bolle til det er glatt. Bruk en sprøytepose til å legge toppingen på cupcakes og pynt etter ønske.

Kremost Topping Bilde

2. Sjokoladetopping

Smelt 4 oz sjokolade i mikrobølgeovnen eller i et varmt vannbad. Avkjøl sjokoladen litt, og bland så 1/2 kopp smør (romtemperatur) og 2 kopper florsocker. Tilsett litt melk eller fløte om nødvendig for å oppnå ønsket konsistens. Bruk en sprøytepose til å legge toppingen på cupcakes.

Sjokolade Topping Bilde

3. Kremtopping

Pisk 1 kopp pisket krem og bland inn 1 ts vaniljeekstrakt og 2 kopper florsocker. Bruk en sprøytepose til å legge toppingen på cupcakes. Pynt gjerne med frisk frukt.

Krem Topping Bilde

4. Frukttopping

Kutt opp din favoritt frukt i små biter. Pisk 1 kopp pisket krem og bland inn 1 ts vaniljeekstrakt og 2 kopper florsocker. Tilsett fruktbitene og bland forsiktig. Bruk en sprøytepose til å legge toppingen på cupcakes og pynt med ekstra frukt på toppen.

Frukt Topping Bilde

5. Dulce de leche topping

Pisk 1 kopp pisket krem og tilsett 1 kopp dulce de leche og 2 kopper florsocker. Bland til det er glatt. Bruk en sprøytepose til å legge toppingen på cupcakes og pynt med litt sjokoladesirup og en liten karamellbit.

Dulce De Leche Topping Bilde

Hvordan å presentere den tiltalende

Når du har laget dine cupcakes og topping, er det viktig å presentere dem på en tiltalende måte. Bruk en fin kakestativ for å vise frem dine cupcakes og pynt med litt ekstra frukt eller sjokoladebiter rundt stativet. Legg til en liten skilt eller kort med navnene på toppingene for å hjelpe dine gjester med å velge sin favoritt.

Tilleggstips om topping til cupcakes oppskrift

Her er noen ekstra tips som vil hjelpe deg med å lage de beste toppingene til dine cupcakes:

 • Prøv å tilsette litt sitronsaft eller revet sitronskall til kremosttoppingen for en frisk smak.
 • Kombiner sjokoladetopping med peanøttsmør for en deilig kombinasjon.
 • Legg til litt kanel i kremtoppingen for å gi den en ekstra smak.
 • Tilsett litt malt ingefær i frukttoppingen for en spesiell vri.
 • Pynt cupcakes med bær og blomster for en ekstra spesiell touch.

Fordeler med topping til cupcakes oppskrift

Topping til cupcakes oppskrifter gir deg muligheten til å legge til en ekstra dimensjon av smak og tekstur til dine cupcakes. De gjør dine cupcakes mer interessante og tiltrekker seg oppmerksomhet fra gjestene dine. Videre gir de en enda større variasjon til dine cupcakes, og lar deg eksperimentere med ulike ingredienser og smaker.

Anbefalinger for topping til cupcakes oppskrift

Våre fem topping til cupcakes oppskrifter vil gi deg den perfekte starten, men la ikke kreativiteten stoppe der. Prøv å eksperimentere med ulike smaker og ingredienser for å finne din egen favoritt topping til cupcakes oppskrift!

Related video of 5 toppinger til cupcakes oppskrift