oppskrift woksaus kylling

Introduksjon

Woksaus kylling er en deilig og sunn måte å tilberede kylling på. Det er en rask og enkel måte å lage mat på som passer perfekt til travle hverdager. Med denne oppskriften kan du lage fem forskjellige varianter av woksaus kylling som vil tilfredsstille smaksløkene til hele familien.

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage woksaus kylling, må du ha de riktige ingrediensene klare. Her er hva du trenger:- Kyllingbryst (500 gram)- Grønnsaker (valgfritt)- Woksaus (3 ss)- Olje (2 ss)- Soyasaus (2 ss)- Hvitløk (3 fedd)- Ingefær (1 ts)- Salt (1 ts)- Pepper (1 ts)Sørg for å skjære kyllingbrystet i små biter og kutte grønnsakene i tynne strimler før du begynner å lage sausen. Dette vil gjøre tilberedningsprosessen mye lettere.

Ingredienser Woksaus Kylling

Hvordan å lage den

Nå som du har alle ingrediensene klare, kan du begynne å lage woksaus kylling. Her er fem forskjellige oppskrifter du kan prøve:Oppskrift 1: Søt og sur1. Varm opp oljen i en stor wokpanne over middels varme.2. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i ca. 1 minutt.3. Legg til kyllingbrystet og stek i ca. 5 minutter eller til det er gjennomstekt.4. Tilsett grønnsakene og woksausen. Stek videre i ca. 3 minutter.5. Smak til med soyasaus, salt og pepper.6. Serveres med ris eller nudler.

Søt Og Sur Woksaus Kylling
Oppskrift 2: Teriyaki1. Varm opp oljen i en stor wokpanne over middels varme.2. Tilsett kyllingbrystet og stek i ca. 5 minutter eller til det er gjennomstekt.3. Legg til grønnsakene og woksausen. Stek videre i ca. 3 minutter.4. Smak til med soyasaus, salt og pepper.5. Serveres med ris eller nudler.
Teriyaki Woksaus Kylling
Oppskrift 3: Krydret1. Varm opp oljen i en stor wokpanne over middels varme.2. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i ca. 1 minutt.3. Legg til kyllingbrystet og stek i ca. 5 minutter eller til det er gjennomstekt.4. Tilsett grønnsakene og woksausen. Stek videre i ca. 3 minutter.5. Tilsett litt chili pulver eller fersk chili, og smak til med soyasaus, salt og pepper.6. Serveres med ris eller nudler.
Krydret Woksaus Kylling
Oppskrift 4: Hvitløk og ingefær1. Varm opp oljen i en stor wokpanne over middels varme.2. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i ca. 1 minutt.3. Legg til kyllingbrystet og stek i ca. 5 minutter eller til det er gjennomstekt.4. Tilsett grønnsakene og woksausen. Stek videre i ca. 3 minutter.5. Smak til med soyasaus, salt og pepper.6. Serveres med ris eller nudler.
Hvitløk Og Ingefær Woksaus Kylling
Oppskrift 5: Peanøttsaus1. Varm opp oljen i en stor wokpanne over middels varme.2. Tilsett kyllingbrystet og stek i ca. 5 minutter eller til det er gjennomstekt.3. Legg til grønnsakene og woksausen. Stek videre i ca. 3 minutter.4. Tilsett peanøttsmør og rør godt sammen.5. Smak til med soyasaus, salt og pepper.6. Serveres med ris eller nudler.
Peanøttsaus Woksaus Kylling

Hvordan å presentere det tiltalende

Når det kommer til presentasjon av woksaus kylling, er det ingen grenser for kreativitet. Du kan servere retten i en stor serveringsbolle med ris eller nudler, eller du kan presentere hver porsjon på individuelle tallerkener med noen grønnsaker og urter som garnityr. Til slutt kan du drysse litt sesamfrø på toppen for å legge til litt crunch og smak.

Tilleggstips om “oppskrift woksaus kylling”

– For en sunnere vri, kan du bruke mindre olje og woksaus eller velge en sunnere type woksaus.- Du kan også legge til ekstra grønnsaker som paprika, sukkererter eller brokkoli for en mer mettende og næringsrik rett.- Hvis du liker det krydret, kan du legge til mer chilli eller noen dråper sriracha saus.- Prøv forskjellige kombinasjoner av grønnsaker og sauser for å finne din favoritt smak.

Fordelene med “oppskrift woksaus kylling”

Woksaus kylling er en sunn og næringsrik måte å tilberede kylling på. Det er en god kilde til protein, vitaminer og mineraler og inneholder lite fett og kalorier hvis det tilberedes på riktig måte. Det er også en rask og enkel måte å lage mat på som passer perfekt til travle hverdager.

Anbefalinger for “oppskrift woksaus kylling”

Hvis du vil lage en deilig og sunn middag som hele familien vil elske, prøv en av disse fem oppskriftene for woksaus kylling. De er enkle å lage, smakfulle og næringsrike. Prøv forskjellige kombinasjoner av grønnsaker og sauser for å finne din favoritt smak. Sørg for å servere med ris eller nudler og noen friske urter og grønnsaker for en fullstendig og sunn måltid.

Related video of 5 Oppskrift woksaus kylling