oppskrift tyske skiver

5 Oppskrift Tyske Skiver

Introduksjon

Hvis du elsker brød og ønsker å prøve en annen type enn det vanlige, så er tyske skiver en flott oppskrift å prøve. Tyske skiver er deilige, ferske og enkle å lage. Ikke bare smaker de fantastisk, men de er også næringsrike og kan gi deg mye energi for dagen.

Ingredienser som må forberedes

For å lage tyske skiver, må du først ha riktige ingredienser. Du vil trenge 2 kopper mel, 2 teskjeer sukker, 1 teskje salt, 2 teskjeer tørr gjær, 1 kopp varmt vann, 1 eggeplomme, 2 ss smør, og 1 teskje karvefrø. Disse ingrediensene er tilstrekkelige til å lage omtrent 6-8 skiver.

Hvordan å lage den

For å lage denne oppskriften, må du først blande sammen melet, sukkeret, saltet og tørrgjæren i en stor bolle. Deretter må du tilsette varmt vann og begynne å arbeide med deigen. Det er viktig å arbeide med deigen i ca. 10 minutter, til den er glatt og elastisk. Sett deigen til side i ca. 20 minutter slik at den kan heve. Mens deigen hever, kan du piske sammen eggeplommen og smelte smøret i en separat bolle. Når deigen er ferdig med å heve, kan du legge eggeplommen og smøret i deigen og blande den godt. Tilsett karvefrøene og bland igjen. Form deigen til små skiver og plasser på et stekebrett. La deigen heve i ytterligere 20 minutter før du steker den i ovnen ved 180 grader Celsius i ca. 25 minutter.

Hvordan å presentere den tiltalende

Tyske skiver kan serveres varme eller kalde. De kan også serveres med smør, honning eller syltetøy. Hvis du ønsker å gjøre presentasjonen mer tiltalende, kan du legge til noen friske urter eller appelsinskall på toppen av skivene.

Tilleggstips om oppskrift tyske skiver

Hvis du vil prøve en annen variant av tyske skiver, kan du legge til forskjellige urter eller krydder i deigen. Du kan også prøve å legge til hakket løk eller hvitløk for å gi en ekstra smak. En annen ting du kan gjøre er å legge til forskjellige typer ost i deigen før du baker den i ovnen. Parmesanost eller cheddarost kan gi en ekstra smak til deigen.

Fordelene med oppskrift tyske skiver

Tyske skiver er en flott matvare å spise når du trenger mye energi. De er også en god kilde til karbohydrater og protein. Hvis du ønsker å spise sunt, kan du lage denne oppskriften med fullkornsmel i stedet for vanlig mel.

Anbefalinger for oppskrift tyske skiver

Hvis du ønsker å lage denne oppskriften til frokost, kan du forberede deigen kvelden før og la den heve over natten. Dette vil gjøre prosessen enklere neste morgen. Vi anbefaler også å prøve denne oppskriften med forskjellige urter eller krydder, slik at du kan finne ut hvilken smak du liker best.Prøv vår deilige oppskrift på tyske skiver til frokost eller som en enkel matbit. Disse skivene er næringsrike og smaker fantastisk med smør og syltetøy. Finn ut hvordan du kan lage dem i vår trinnvis-guide. Oppskrift tyske skiver, mat, frokost, energi, karbohydrater, protein, sunn, fullkornsmel, urter, krydder, smør, syltetøy

Related video of 5 Oppskrift Tyske Skiver