oppskrift tynnribbe hellstrøm

Introduksjon

Tynnribbe er en av de mest populære rettene i Norge, spesielt rundt juletiden. Og når det kommer til oppskrifter, er det ingen som kan slå Eyvind Hellstrøm. Her er fem av hans mest smakfulle oppskrifter på tynnribbe.

Tynnribbe På Et Fat

Ingredienser som må forberedes

Før du kan begynne å tilberede tynnribben, må du ha alle ingrediensene klare. Du trenger:- Tynnribbe- Salt- Pepper- Timian- Rosmarin- Hvitløk- Løk- Gulrot- SellerirotSørg for å kjøpe tynnribbe med fettet på, ettersom dette vil gi mer smak til retten.

Tynnribbe Og Ingredienser På Bordet

Hvordan å lage den

Når du har alle ingrediensene klare, kan du begynne å tilberede tynnribben. Følg disse trinnene:1. Gni tynnribben inn med salt, pepper, timian og rosmarin.2. Ha finhakket hvitløk over tynnribben.3. Legg tynnribben i en stor panne sammen med skivede løk, gulrot og sellerirot.4. Stek tynnribben i ovnen på 180 grader i ca. to timer, eller til den er gjennomstekt og sprø på toppen.5. La tynnribben hvile i 10 minutter før du skjærer den opp i serveringsstykker.

Tynnribben I En Panne

Hvordan å presentere den tiltalende

Når du skal servere tynnribben, er det viktig å presentere den tiltalende. Her er noen tips:- Legg tynnribben på et stort fat og pynt med friske urter som rosmarin og timian.- Server tynnribben sammen med en deilig saus, for eksempel rødvinsaus eller tyttebærsaus.- Pynt fatet med grønnsaker som gulrot, brokkoli eller blomkål, for å få en fargerik og innbydende tallerken.

Tynnribbe På Et Fat Med Saus Og Grønnsaker

Tilleggstips om oppskrift tynnribbe Hellstrøm

– For å få ekstra sprø svor på tynnribben, kan du gni bakepapir inn med olje og legge det på toppen av svoren mens tynnribben steker i ovnen.- Prøv å bruke forskjellige krydder i oppskriften, som ingefær eller kanel, for å gi tynnribben en ekstra touch av smak.- Dersom du ønsker en ekstra saftig tynnribbe, kan du legge den i en marinade før du tilbereder den.

Tynnribbe Med Sprø Svor

Related video of 5 oppskrift tynnribbe Hellstrøm