oppskrift på horn med ost og skinke

Introduksjon

Horn med ost og skinke er en herlig kombinasjon av smaker som passer perfekt som en liten snack eller en del av lunsjen. Disse deilige, fylte hornene er enkle å lage og vil garantert imponere både familie og venner. I denne artikkelen vil vi gi deg en enkel oppskrift på horn med ost og skinke, samt noen tips og triks for å gjøre dem ekstra tiltalende.

Horn Med Ost Og Skinke

Ingredienser som må forberedes

Før vi begynner å lage hornene, trenger vi å ha alle ingrediensene klare. Her er hva du trenger:- Fersk gjærbakstdeig- Revet ost etter eget ønske (cheddar, mozzarella eller annen favorittost)- Skivet skinke etter eget ønske- Egg til pensling- Salt og pepper etter smak

Ingredienser

Hvordan å lage horn med ost og skinke

1. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. 2. Kjevle ut gjærbakstdeigen til en tynn rektangel på en melet overflate.3. Skjær deigen i trekanter, ca. 10-15 cm i bredden på den bredeste siden.4. Legg en skive skinke og en liten haug med revet ost på den bredeste delen av hver trekant.5. Rull trekantene fra den bredeste siden og mot den spisse enden.6. Plasser hornene på et bakepapirdekket stekebrett med spissen ned.7. Pensle hornene forsiktig med et sammenpisket egg og strø over litt salt og pepper etter smak.8. Stek hornene i forvarmet ovn i ca. 12-15 minutter, eller til de er gylne og sprø.

Horn Med Ost Og Skinke

Hvordan å presentere det tiltalende

For å presentere hornene på en tiltalende måte, kan du plassere dem på et serveringsfat eller et fat med litt frisk salat eller grønnsaker. Dryss gjerne litt frisk persille eller finhakket vårløk over hornene for ekstra farge og smak. Server gjerne med en dip eller saus etter eget ønske, som for eksempel en hvitløksdip eller en spicy salsa. Dette vil gi et ekstra piff til presentasjonen og gjøre det enda mer fristende å smake på disse deilige hornene.

Horn Med Ost Og Skinke

Tilleggstips om “oppskrift på horn med ost og skinke”

– Du kan variere fyllet i hornene ved å legge til andre ingredienser som f.eks. salami, grønnsaker eller pesto for å gi en unik smak.- Dersom du ønsker en ekstra gyllen farge på hornene, kan du pensle dem med smeltet smør før du steker dem i ovnen.- For å få ekstra sprø horn, kan du ettersteke dem i noen minutter på grillfunksjonen i ovnen.- Hornene kan oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 3 dager. Varm dem gjerne opp i ovnen før servering for å få tilbake den sprø konsistensen.

Horn Med Ost Og Skinke

Fordelene med “oppskrift på horn med ost og skinke”

– Rask og enkel å lage: Oppskriften på horn med ost og skinke krever få ingredienser og tar ikke lang tid å forberede og lage.- Allsidig: Hornene kan serveres som en del av frokost, lunsj, kveldsmat eller som en liten snack.- Tilpasningsdyktig: Du kan variere fyllet og tilsette dine favorittingredienser for å tilpasse hornene etter egen smak og preferanser.- Portabel: Hornene er perfekte å ta med som matpakke eller snacks når du er på farten.

Anbefalinger for “oppskrift på horn med ost og skinke”

– Prøv å eksperimentere med ulike typer ost og skinke for å finne din favorittkombinasjon.- Del oppskriften med venner og familie, og inviter dem til å lage hornene sammen. Det kan være en morsom og sosial aktivitet.- Server hornene som en del av et større måltid, for eksempel med en frisk salat eller en suppe.- Lag en stor porsjon og frys ned noen av hornene for å ha tilgjengelig når du trenger en rask og enkel matbit i hektiske perioder.

Related video of Oppskrift på horn med ost og skinke