islender oppskrift gratis

Å lage en deilig islender-oppskrift kan være en flott måte å slappe av etter en lang dag. Det er mange måter å lage denne tradisjonelle desserten på, og det kan også være en god måte å spare penger på. Vi har samlet noen av de beste gratis islender-oppskriftene som garantert vil imponere smaksløkene dine.

1. Islender med Vaniljesaus

Islender Med Vaniljesaus

Denne oppskriften er en absolutt klassiker, og vil definitivt tilfredsstille din søte tann. Du trenger egg, sukker, mel, melk og vaniljesaus. Først blander du egg og sukker sammen til det er godt kombinert. Deretter tilsetter du mel, melk og vaniljesaus. Når alt er blandet sammen, heller du det i en ildfast form og steker det i ovnen i ca. 40 minutter på 175 grader.

2. Islender med Bringebær

Islender Med Bringebær

Hvis du vil ha litt fruktighet i din islender, er dette det perfekte alternativet. Tilsett friske bringebær i røren, og få en deilig smakskombinasjon. Følg den samme oppskriften som ovenfor, men legg til bringebærene i røren før du heller den i den ildfaste formen.

3. Sunnere Islender

Sunnere Islender

Hvis du vil ha en litt sunnere versjon av islenderen, kan du erstatte sukkeret med en sukkererstatning, som for eksempel stevia. Du kan også bruke speltmel i stedet for vanlig hvetemel. Denne versjonen vil ha litt lavere kaloriinnhold, men smaken vil fortsatt være like god.

4. Islenderkake med Krem

Islenderkake Med Krem

Denne oppskriften er litt annerledes, og mer som en kake enn en islender. Men den er likevel enkel å lage og smaker fantastisk. Du trenger egg, sukker, mel, smør, krem og sjokolade. Først blander du egg og sukker godt sammen. Deretter tilsetter du mel og smør. Når alt er blandet sammen, legger du det i en ildfast form og steker i ovnen på 175 grader i ca. 30 minutter. Så lar du kaken avkjøles, og til slutt tilsetter du krem og sjokolade.

5. Islender med Banan og Karamell

Islender Med Banan Og Karamell

Hvis du vil ha en litt mer eksotisk islender, prøv denne oppskriften med banan og karamell. Du trenger egg, sukker, melk, banan, sukker og vann til karamellen. Start med å blande egg og sukker sammen. Deretter tilsetter du melk og banan til røren. For å lage karamellen, smelter du sukker i en kjele, og tilsetter så vannet. La det koke til karamellen er tykkere. Hell røren i en ildfast form og legg karamellen på toppen. Stek i ovnen på 175 grader i ca. 40 minutter.

6. Islender med Kokos og Sjokolade

Islender Med Kokos Og Sjokolade

Denne oppskriften er perfekt for alle sjokoladeelskere. Du trenger egg, sukker, mel, kokos, sjokolade og litt smør. Først blander du egg og sukker sammen. Deretter tilsetter du mel, kokos og smøret til røren. Når alt er godt blandet, legg det i en ildfast form og røren over sjokoladebitene. Stek i ovnen på 175 grader i ca. 35 minutter. La det avkjøles før du serverer.

7. Islender med Appelsin og Kanel

Islender Med Appelsin Og Kanel

Hvis du vil ha en litt krydret smak, er denne oppskriften med appelsin og kanel det perfekte alternativet. Du trenger egg, sukker, mel, appelsin, kanel og litt smør. Start med å blande egg og sukker sammen. Deretter tilsetter du mel, litt revet appelsinskall og kanel. Til slutt legger du det i en ildfast form og steker i ovnen på 175 grader i ca. 35 minutter.

Oppsummering

Som du kan se, finnes det mange måter å lage en deilig islender på. Disse oppskriftene er alle gratis og enkle å følge, så du kan glede deg over en god dessert uten å bruke mye penger. Hvis du ønsker å variere, kan du også eksperimentere med forskjellige smaker og tilsetninger. Prøv deg fram til du finner din favoritt!