vegansk iskrem oppskrift

Introduksjon

Sommeren er her og hva er vel bedre enn å nyte en deilig iskrem på varme dager? Dessverre kan det være vanskelig å finne veganske iskremer i butikken. Men frykt ikke – vi har funnet fem fantastiske oppskrifter på vegansk iskrem du kan prøve hjemme!

Ingredienser

For å lage alle oppskriftene trenger du en iskremmaskin. I tillegg trenger du følgende ingredienser:

1. Kokosmelk

Kokosmelk

2. Søtningsmiddel som agavesirup eller lønnesirup

Agavesirup

3. Frisk frukt eller bær etter ønske

Frukt Og Bær

4. Kakaopulver

Kakaopulver

5. Vaniljeekstrakt

Vaniljeekstrakt

Hvordan å Lage Det

1. Kokosnøtt og Mango Iskrem

Bland 2 kopper kokosmelk og 2 ss agavesirup i en kjele og varm opp til sirupen har løst seg opp. Fjern fra varmen og la det avkjøle seg i 30 minutter. Ha deretter blandingen i iskremmaskinen sammen med 1 kopp mango i biter og la det blande seg i omtrent 25 minutter.

Mango Iskrem

2. Sjokolade Iskrem

Bland 2 kopper kokosmelk, 1/2 kopp kakaopulver og 1/2 kopp agavesirup i en kjele og varm opp til sirupen har løst seg opp. Fjern fra varmen og la det avkjøle seg i 30 minutter. Ha deretter blandingen i iskremmaskinen og la det blande seg i omtrent 25 minutter.

Sjokolade Iskrem

3. Jordbær Iskrem

Bland 2 kopper kokosmelk og 1/2 kopp agavesirup i en kjele og varm opp til sirupen har løst seg opp. Fjern fra varmen og la det avkjøle seg i 30 minutter. Ha deretter blandingen i iskremmaskinen sammen med 1 kopp jordbær i biter og la det blande seg i omtrent 25 minutter.

Jordbær Iskrem

4. Vanilje Iskrem

Bland 2 kopper kokosmelk, 1/2 kopp agavesirup og 2 ts vaniljeekstrakt i en kjele og varm opp til sirupen har løst seg opp. Fjern fra varmen og la det avkjøle seg i 30 minutter. Ha deretter blandingen i iskremmaskinen og la det blande seg i omtrent 25 minutter.

Vanilje Iskrem

5. Banan og Peanøtt Iskrem

Bland 2 kopper kokosmelk og 1/2 kopp agavesirup i en kjele og varm opp til sirupen har løst seg opp. Fjern fra varmen og la det avkjøle seg i 30 minutter. Ha deretter blandingen i iskremmaskinen sammen med 2 bananer i biter og 1/2 kopp peanøttsmør og la det blande seg i omtrent 25 minutter.

Banan Og Peanøtt Iskrem

Hvordan å Presentere Det Tiltalende

Iskremen kan serveres på en kjeks eller i en kjeks-sandwich. Pynt gjerne iskremen med friske bær eller dryss litt kakaopulver på toppen for en ekstra dekorativ effekt. Server iskremen umiddelbart etter at den er laget for best smak og konsistens.

Tilleggstips om Vegansk Iskrem Oppskrift

For en enda sunnere veganisk iskrem, kan du prøve å bruke fruktjuice i stedet for agavesirup som søtningsmiddel. Du kan også legge til nøtter eller sjokoladebiter i blandingen for ekstra smak og tekstur.

Fordeler med Vegansk Iskrem Oppskrift

Mange mennesker velger å spise vegansk av helse- og miljømessige årsaker. Vegansk iskrem er et flott alternativ for de som ønsker å nyte en deilig sommergodbit uten å måtte ofre sitt kosthold. Fordelene med vegansk iskrem inkluderer at den er melkefri, lavere i fett og kolesterol, og rik på næringsstoffer som vitaminer og fiber.

Anbefalinger for Vegansk Iskrem Oppskrift

Ikke vær redd for å prøve forskjellige oppskrifter og legge til din egen vri. Vegansk iskrem kan lages med en rekke ingredienser og smaker – så la fantasien din løpe løpsk! Prøv også å lage større porsjoner og oppbevar iskremen i fryseren for enkel tilgang til deilig vegansk iskrem når som helst.

Related video of 5 Deilige Veganske Iskrem Oppskrifter