vegan eplekake oppskrift

Introduksjon

Eplekake er en klassisk dessert som ingen kan motstå. Men hva med de som er veganere og ikke vil bruke animalske ingredienser? Fortvil ikke, for her har vi fem deilige veganske eplekake oppskrifter som vil tilfredsstille smaksløkene dine og gi deg den perfekte desserten til enhver anledning.

Veganske Epler

Ingredienser som Må Forberedes

For å lage disse oppskriftene må du ha følgende ingredienser tilgjengelig:1. Epler2. Mel3. Sukker4. Vegansk smør eller margarin5. Veganske melkealternativer som havremelk eller soyamelk6. Bakepulver7. Kanel8. Vaniljesukker9. Salt

Vegansk Bakepulver

Hvordan å Lage Den

La oss nå gå gjennom trinnene for å lage disse deilige veganske eplekakene:Oppskrift 1 – Tradisjonell Vegansk Eplekake:1. Forvarm ovnen til 180 grader.2. Skrell og skjær eplene i små terninger.3. Pisk sukker og vegansk smør eller margarin i en bolle.4. Sikt mel, bakepulver, kanel, vaniljesukker og salt i bollen.5. Rør godt og tilsett melkealternativet.6. Rør til en jevn deig og bland inn epleterningene forsiktig.7. Hell blandingen i en smurt kakeform og stek i ca. 35-40 minutter.8. Server varm eller kald.

Vegansk Smør
Oppskrift 2 – Glutenfri Vegansk Eplekake:1. Forvarm ovnen til 180 grader.2. Skrell og skjær eplene i små terninger.3. Bland mel, salt, bakepulver og kanel i en bolle.4. Pisk sukker og vegansk smør eller margarin i en annen bolle.5. Tilsett melkealternativet og den tørre blandingen til sukkerblandingen.6. Rør godt og tilsett epleterningene forsiktig.7. Hell blandingen i en smurt kakeform og stek i ca. 35-40 minutter.8. Server varm eller kald.
Vegansk Glutenfri Mel
Oppskrift 3 – Ovnsbakt Vegansk Eplekake:1. Forvarm ovnen til 200 grader.2. Skrell og skjær eplene i små terninger og legg dem i en bakebolle.3. Tilsett sukker, kanel og vaniljesukker i bollen og bland godt.4. Smelt vegansk smør eller margarin i en kjele og tilsett blandingen.5. Blant godt og la det steke i ovnen i ca. 20 minutter.6. Server varm eller kald.
Vegansk Vaniljesukker
Oppskrift 4 – Enkel Vegansk Eplekake:1. Forvarm ovnen til 180 grader.2. Skrell og skjær eplene i små terninger.3. Bland mel, sukker, kanel og salt i en bolle.4. Tilsett vegansk smør eller margarin og melkealternativet i bollen.5. Rør godt og tilsett epleterningene forsiktig.6. Hell blandingen i en smurt kakeform og stek i ca. 35-40 minutter.7. Server varm eller kald.
Vegansk Melk
Oppskrift 5 – Vegansk Eplekake med Nøtter:1. Forvarm ovnen til 180 grader.2. Skrell og skjær eplene i små terninger og legg dem i en bakebolle.3. Tilsett mel, sukker, kanel, vaniljesukker og hakkede nøtter i bollen og bland godt.4. Tilsett vegansk smør eller margarin og melkealternativet i bollen.5. Rør godt og hell blandingen i en smurt kakeform.6. Stek i ca. 35-40 minutter og server varm eller kald.
Hakkede Nøtter

Hvordan å Presentere den Tiltalende

Når du har laget og stekt din veganske eplekake, er det på tide å presentere den på en tiltalende måte. Her er noen tips:1. Pynt med en kremtopp eller en kule vegansk is på toppen.2. Dryss litt kanel eller melis over kaken for et ekstra løft.3. Legg et par godt utvalgte eplebåter på toppen og server med en kopp kaffe eller te.

Tilleggstips om Vegansk Eplekake Oppskrift

Her er noen tilleggstips som vil hjelpe deg med å lage en perfekt vegansk eplekake:1. Velg modne og saftige epler for best smak.2. Bruk veganske alternativer for smør, melk og sukker for å unngå animalske produkter.3. Velg en kakeform som passer til din oppskrift for best resultat.4. La kaken kjøle seg ned før du skjærer den opp for å unngå at den smuldrer.5. Oppbevar kaken i en lufttett beholder i kjøleskapet for å bevare friskheten.

Fordeler med Vegansk Eplekake Oppskrift

Det å lage en vegansk eplekake har mange fordeler, inkludert:1. Unngår bruk av animalske ingredienser som er bedre for dyrene.2. Mindre kolesterol og mettet fett i kaken.3. Mer fiber og vitaminer fra eplene og andre plantebaserte ingredienser.4. En deilig og sunn dessert for alle.

Anbefalinger for Vegansk Eplekake Oppskrift

Hvis du er veganer eller bare ønsker å prøve en sunn og deilig dessert, så anbefaler vi på det sterkeste å prøve en av disse fem veganske eplekake oppskriftene. De er enkle å lage, smaker fantastisk og vil tilfredsstille enhver søt tann. Prøv dem i dag og nyt en deilig vegansk dessert.

Related video of 5 Veganske Eplekake Oppskrifter du Må Prøve