oppskrifter med kjøttdeig av svin

Introduksjon

Kjøttdeig av svin er en svært allsidig ingrediens som kan brukes i mange forskjellige retter, fra klassisk spaghetti bolognese til mer eksotiske kinesiske dumplings. I denne artikkelen vil vi presentere 5 oppskrifter med kjøttdeig av svin som vil tilfredsstille smaksløkene til både store og små.

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage noen av disse oppskriftene, må du sørge for at du har de riktige ingrediensene for hånden. Her er hva du trenger for hver oppskrift:

1. Spicy Svinekoteletter

– 500g kjøttdeig av svin- 1 egg- 1/2 kopp panko brødsmuler- 1/4 kopp hakket grønt løk- 1/4 kopp hakket fersk koriander- 2 ss sriracha saus- 1 ss soyasaus- 1 ss mirin (japansk søt risvin)- 1 ss sukker- 1 ts sesamolje- Salt og pepper etter smak- Olje for steking

2. Svinekjøtt Empanadas

– 500g kjøttdeig av svin- 1 løk, hakket- 2 fedd hvitløk, hakket- 2 paprika, hakket- 2 ss olje- 2 ss tomatpuré- 1 ts spisskummen- 1 ts oregano- Salt og pepper etter smak- 1 boks med frossen butterdeigdeig- 1 egg, slått- Vann for pensling

3. Kinesiske Dumplings med Svinekjøttfyll

– 500g kjøttdeig av svin- 2 vårløk, hakket- 2 fedd hvitløk, hakket- 1 ss ingefær, revet- 2 ss soyasaus- 1 ss sesamolje- 1 ss risvin- 1 ss sukker- 1 pakke dumpling wrappers- Olje for steking

4. Kjøttdeig og Potetgryte

– 500g kjøttdeig av svin- 1 kg poteter, skrelt og skåret i terninger- 1 løk, hakket- 2 fedd hvitløk, hakket- 2 ss olje- 1 ts paprika- 1 ts timian- 1/2 ts salt- 1/4 ts pepper- 2 kopper kyllingbuljong

5. Svinekjøtt og Brokkoli Stir-Fry

– 500g kjøttdeig av svin- 2 kopper brokkoli, skåret i små biter- 1 rød paprika, skåret i strimler- 1 gul løk, skåret i strimler- 2 fedd hvitløk, hakket- 2 ss soyasaus- 1 ss sesamolje- 1 ss risvin- 1 ss sukker- 1 ss maizena- Olje for steking

Hvordan å lage den

1. Spicy Svinekoteletter

1. Bland kjøttdeig av svin, egg, panko brødsmuler, grønt løk, koriander, sriracha saus, soyasaus, mirin, sukker og sesamolje i en stor bolle. 2. Form blandingen i små koteletter og stek i varm olje på begge sider til de er gylne og gjennomstekte.3. Server med ris og en kald øl.

Spicy Svinekoteletter

2. Svinekjøtt Empanadas

1. Stek kjøttdeig av svin, løk, hvitløk og paprika i olje til kjøttet er brunet og grønnsakene er myke.2. Tilsett tomatpuré, spisskummen, oregano, salt og pepper og bland godt.3. Skjær butterdeigdeigen i sirkler og legg en spiseskje kjøttfyll i hver sirkel.4. Brett sirkelen i to og klem kantene godt sammen.5. Pensle empanadene med egg og stek i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter.6. Server med salsa og guacamole.

Svinekjøtt Empanadas

3. Kinesiske Dumplings med Svinekjøttfyll

1. Bland kjøttdeig av svin, vårløk, hvitløk, ingefær, soyasaus, sesamolje, risvin og sukker i en stor bolle.2. Legg en teskje av fyllet i midten av hver dumpling wrapper og brett den i to, press kantene sammen.3. Stek dumplings i varm olje på begge sider til de er gylne og gjennomstekte.4. Server med soyasaus og ingefær.

Kinesiske Dumplings Med Svinekjøttfyll

4. Kjøttdeig og Potetgryte

1. Stek kjøttdeig av svin, løk og hvitløk i olje til kjøttet er brunet.2. Tilsett poteter, paprika, timian, paprika, salt og pepper.3. Hell over kyllingbuljong og la småkoke i ca 30 minutter til potetene er myke.4. Server med brød eller ris.

Kjøttdeig Og Potetgryte

5. Svinekjøtt og Brokkoli Stir-Fry

1. Stek kjøttdeig av svin, hvitløk og løk i varm olje til kjøttet er brunet.2. Tilsett brokkoli og paprika og stek i et minutt.3. Bland soyasaus, sesamolje, risvin, sukker og maizena i en kopp og tilsett i woken.4. La det koke i et par minutter til sausen tykner.5. Server med ris.

Svinekjøtt Og Brokkoli Stir-Fry

Hvordan å presentere den tiltalende

En av de beste måtene å gjøre disse oppskriftene enda mer tiltalende er å presentere dem på en kreativ måte. Her er noen tips:- Legg oppskriftene på en fin tallerken eller fat som matcher rettens tema.- Pynt med noen friske urter eller grønnsaker for å gi tallerkenen litt farge og liv.- Sett oppskriftene slik at de ser innbydende og delikate ut.- Bruk en god kamera for å fange det beste bildet av retten.

Tilleggstips om oppskrifter med kjøttdeig av svin

– For å øke smaken i oppskriftene, kan du legge til andre ingredienser som chilipepper, ingefær eller sitronsaft.- Hvis du vil gjøre oppskriftene sunnere, kan du bruke kjøttdeig med lavere fettprosent eller legge til flere grønnsaker.- Du kan også eksperimentere med krydder og urter for å finne en blanding som fungerer best for deg.

Fordelene med oppskrifter med kjøttdeig av svin

Kjøttdeig av svin er en god kilde til protein, vitamin B12 og jern. Det kan også være en rimeligere alternativ enn andre typer kjøtt.

Anbefalinger for oppskrifter med kjøttdeig av svin

Hvis du liker å lage mat og ønsker å prøve noe nytt og spennende, så er disse oppskriftene med kjøttdeig av svin definitivt verdt å prøve. De er enkle å lage, smakfulle og vil helt sikkert imponere gjestene dine. Så hvorfor ikke gi dem et forsøk neste gang du er på jakt etter noe nytt å prøve på kjøkkenet?

Related video of 5 Oppskrifter med Kjøttdeig av Svin