oppskrift verdens beste pannekaker

Introduksjon

Pannekaker har vært en favoritt blant både barn og voksne i mange år. Det er en enkel rett å lage, men det er ikke alltid like lett å få dem perfekte. Her er oppskriften på verdens beste pannekaker som vil gjøre frokost, lunsj eller middag enda mer spesiell.

Bilde Av Pannekaker På Stekepanne

Ingredienser som må forberedes

For å lage verdens beste pannekaker trenger du følgende ingredienser:- 4 dl melk- 2 egg- 2 ss sukker- 2 ts bakepulver- 1/2 ts salt- 2 dl hvetemel- 2 dl sammalt mel- 50 g smørLa smøret smelte i en kjele på lav varme.

Bilde Av Ingredienser Til Pannekaker

Hvordan å lage den

1. Bland sammen melk og egg i en bolle.2. Tilsett deretter sukker, bakepulver og salt, og rør godt sammen.3. Ha i hvetemel og sammalt mel gradvis mens du rører, slik at det blir en jevn røre.4. Tilsett smeltet smør og rør godt sammen.5. La røren stå i ca 15 minutter og hvile.6. Varm opp en stekepanne på middels varme.7. Smelt litt smør i pannen.8. Hell litt røre på pannen og spre den utover ved å tippe pannen rundt.9. Stek pannekaken på begge sider til den er gyllenbrun.10. Gjenta til røren er brukt opp.

Bilde Av Ferdigstekte Pannekaker På Et Fat

Hvordan å presentere det tiltalende

Verdens beste pannekaker kan serveres på mange forskjellige måter. Her er noen tips:- Server med lønnesirup, syltetøy eller sukker.- Topp med friske bær eller frukt for en sunnere versjon.- Tilsett sjokoladebiter eller kanel for ekstra smak.- Legg pannekakene i en stabel og pynt med frukt og bær på toppen.

Bilde Av Pannekaker Med Frukt Og Bær På Toppen

Tilleggstips om oppskrift verdens beste pannekaker

– For å få de beste resultatene, bruk en non-stick stekepanne eller en støpejernspanne.- Du kan også tilsette litt vaniljeekstrakt i røren for ekstra smak.- Hvis du vil ha pannekakene sunnere, kan du erstatte sammalt mel med havregryn eller bokhvetemel.

Bilde Av Tips Til Pannekaker

Fordeler med oppskrift verdens beste pannekaker

– Pannekaker er en god kilde til karbohydrater som gir energi til kroppen.- Røren inneholder også kalsium fra melken som er viktig for sterkere bein og tenner.- Det kan også være en enkel måte å få barna til å spise frukt og bær ved å legge dem på toppen av pannekakene.

Anbefalinger for oppskrift verdens beste pannekaker

– Server pannekakene med en side av bacon eller pølser for en full frokost eller middag.- Hvis du vil ha en sunnere versjon, kan du lage dem med havregryn og frukt på toppen.- Du kan også prøve å legge til forskjellige krydder for en unik smak, for eksempel kanel, muskatnøtt eller ingefær.

Related video of Oppskrift verdens beste pannekaker