verdens beste pannekake oppskrift

Introduksjon

Pannekaker er en av de mest populære rettene i verden. De smaker godt, og tar relativt kort tid å forberede. Hvis du er på jakt etter de beste pannekake oppskriftene som er der ute, så har du kommet til rett sted. I denne artikkelen vil jeg gi deg 5 forskjellige oppskrifter til verdens beste pannekaker som vil gjøre frokosten din til en suksess.

Pannekaker

Ingredienser som må forberedes

Før du starter med oppskriftene, må du sørge for å ha alle ingrediensene klare. Noen ingredienser som er felles for alle oppskriftene inkluderer mel, sukker, salt, egg, melk og smør. Du kan også legge til ekstra ingredienser som vanilje, kanel, bær eller sjokolade chips for å gi pannekakene en ekstra touch.

Ingredienser

Hvordan å lage den

Oppskriftene er enkle å følge, og tar ikke mer enn 15-20 minutter å forberede og steke. Her er 5 forskjellige oppskrifter til verdens beste pannekaker:

1. Basic Pannekake Oppskrift

Bland sammen 1 kopp mel, 2 ts sukker, 2 ts bakepulver og ½ ts salt i en bolle. Tilsett 1 egg, 1 kopp melk og 2 ss smeltet smør. Rør godt til en jevn blanding. Varm opp en stekepanne over medium høy varme og smør med litt smør eller matolje. Hell en scoop av røren i pannen og stek på begge sider til pannekaken er gyllenbrun. Server med sirup og smør.

Basic Pannekake Oppskrift

2. Banan Pannekake Oppskrift

Bland sammen 1 kopp mel, 1 ss sukker, 2 ts bakepulver og ½ ts salt i en bolle. Tilsett 1 egg, 1 kopp melk og 1 most banan. Rør godt til en jevn blanding. Varm opp en stekepanne over medium høy varme og smør med litt smør eller matolje. Hell en scoop av røren i pannen og stek på begge sider til pannekaken er gyllenbrun. Server med skiver av fersk banan og honning på toppen.

Banan Pannekake Oppskrift

3. Blåbær Pannekake Oppskrift

Bland sammen 1 kopp mel, 1 ss sukker, 2 ts bakepulver og ½ ts salt i en bolle. Tilsett 1 egg, 1 kopp melk og 1 kopp ferske blåbær. Rør godt til en jevn blanding. Varm opp en stekepanne over medium høy varme og smør med litt smør eller matolje. Hell en scoop av røren i pannen og stek på begge sider til pannekaken er gyllenbrun. Server med ekstra blåbær og rømme på toppen.

Blåbær Pannekake Oppskrift

4. Sjokolade Pannekake Oppskrift

Bland sammen 1 kopp mel, 1 ss sukker, 2 ts bakepulver og ½ ts salt i en bolle. Tilsett 1 egg, 1 kopp melk, 2 ss smeltet smør og 1/4 kopp sjokolade chips. Rør godt til en jevn blanding. Varm opp en stekepanne over medium høy varme og smør med litt smør eller matolje. Hell en scoop av røren i pannen og stek på begge sider til pannekaken er gyllenbrun. Server med sjokoladesaus og ekstra sjokolade chips på toppen.

Sjokolade Pannekake Oppskrift

5. Amerikanske Pannekake Oppskrift

Bland sammen 1 kopp mel, 1 ss sukker, 2 ts bakepulver og ½ ts salt i en bolle. Tilsett 1 egg, 1 kopp melk og 2 ss smeltet smør. Rør godt til en jevn blanding. Varm opp en stekepanne over medium høy varme og smør med litt smør eller matolje. Hell en scoop av røren i pannen og stek på begge sider til pannekaken er gyllenbrun. Server med ekstra smør og lønnesirup på toppen.

Amerikanske Pannekaker

Hvordan å presentere den tiltalende

En måte å presentere pannekakene på en tiltalende måte er å legge til ekstra ingredienser på toppen. Du kan legge til bananskiver, blåbær, sjokoladesaus eller lønnesirup for ekstra smak og tekstur. En annen måte er å stable pannekakene på hverandre og legge til en liten fugur på toppen. Uansett hva du velger, vil pannekakene se fantastiske ut og smake enda bedre.

Presentere Tiltalende Pannekaker

Tilleggstips om “verdens beste pannekake oppskrift”

Her er noen tips som vil hjelpe deg med å lage verdens beste pannekaker:- Bruk romtemperert egg og melk for å redusere klumper i røren.- La røren hvile i 5-10 minutter før du steker den for å gi røren en jevnere konsistens.- Varm opp stekepannen godt før du legger til smør og røre.- Stek pannekakene på medium varme for å unngå å brenne dem.- Hold de ferdige pannekakene varme i ovnen eller på en tallerken dekket med aluminiumsfolie for å unngå å avkjøle dem.

Tilleggstips Pannekaker

Oppsummering

Pannekaker er en fantastisk frokostrett som kan lages på mange måter. Disse 5 oppskriftene på verdens beste pannekaker vil garantert gjøre frokosten din til en suksess. Med riktig forberedelse og ingredienser, vil du kunne lage en lekker og smakfull pannekake som alle vil elske. Prøv ut oppskriftene og nyt pannekakene dine på en helt ny måte!

Related video of 5 Verdens Beste Pannekake Oppskrifter