oppskrift trollkrem med rips

5 Oppskrift Trollkrem Med Rips

Introduksjon

Trollkrem med rips er en fantastisk dessert som er enkel og rask å lage. Den er perfekt for en sommermiddag eller en spesiell anledning. Trollkrem er en skandinavisk dessert som vanligvis serveres med bær eller frukt og krem. Rips gir en syrlig og søt smak som går perfekt sammen med den myke og luftige kremen.

Ingredienser som må forberedes

For å lage denne deilige desserten trenger du følgende ingredienser:- 4 eggehviter- 2,5 dl sukker- 2,5 dl rips- 2,5 dl kremfløteDu trenger også en mikser, en bolle og en skål.

Hvordan å lage den

1. Pisk eggehvitene til de blir stive og fluffy.2. Gradvis tilsett sukkeret mens du fortsetter å mikse.3. Tilsett ripset i blandingen og bland forsiktig.4. Pisk kremfløten separat til den blir stiv.5. Fold kremfløten inn i eggeblandingen forsiktig.6. La blandingen stå i kjøleskapet i minst en time før servering.7. Server trollkremen med rips på toppen og pynt med noen friske bær.

Hvordan å presentere den tiltalende

For å presentere denne vakre og delikate desserten på en tiltalende måte kan du bruke et fint glass eller en kopp. Legg noen ferske bær på bunnen av glasset og skje i kremen på toppen. Pynt med noen ekstra bær og server med en liten skje eller gaffel. Dette vil gi en vakker og appetittvekkende presentasjon.

Tilleggstips om oppskrift trollkrem med rips

– Hvis du vil gjøre desserten litt mer eksotisk, kan du erstatte ripsene med mango eller ananas.- For å gjøre desserten lettere, kan du bruke lettmelk i stedet for kremfløte.- Hvis du vil ha desserten litt søtere, kan du tilsette litt vaniljesukker i eggeblandingen.- Du kan også legge til noen hakkede nøtter eller sjokoladebiter i blandingen for litt ekstra tekstur og smak.

Fordeler med oppskrift trollkrem med rips

– Rips er en kilde til vitamin C, som er en viktig antioksidant for kroppen.- Eggehviter er rike på protein og inneholder også viktige næringsstoffer som riboflavin og selen.- Kremfløte gir kroppen viktige fettsyrer og er også en kilde til vitamin A og D.

Anbefalinger for oppskrift trollkrem med rips

Trollkrem med rips er en flott dessert for enhver anledning og passer både til enkle og mer formelle middager. Den er enkel å tilberede og tar ikke mye tid eller krefter. Det er også en flott måte å inkludere litt frukt og bær i kostholdet ditt på en søt måte. Prøv det i dag og la smakene forføre deg!

Related video of 5 Oppskrift Trollkrem med Rips