amerikanske pannekaker oppskrift uten smør

Introduksjon

Amerikanske pannekaker er en herlig frokost favoritt for mange mennesker. En av de beste delene om å lage disse pannekakene er at du kan gjøre det uten smør! Det er flere fordeler med å lage pannekaker uten smør. Ikke bare gjør det denne oppskriften litt sunnere, men det er også en god måte å lage pannekaker når du har gått tom for smør. Her er fem fantastiske amerikanske pannekaker oppskrifter uten smør.

Amerikanske Pannekaker Uten Smør

Ingredienser som må forberedes

For å lage deilig og fluffy pannekaker uten smør, trenger du følgende ingredienser:- 2 kopper mel- 2 ss sukker- 2 ts bakepulver- en klype salt- 2 kopper melk- 2 store egg- 1 ts vaniljeekstrakt- 2 ss vegetabilsk oljeNår du har samlet alle ingrediensene, kan du begynne å lage pannekaker.

Amerikanske Pannekaker Uten Smør Ingredienser

Hvordan å lage den

Følg disse trinnene for å lage deilig amerikanske pannekaker uten smør:1. Bland mel, sukker, bakepulver og salt i en stor bolle.2. Tilsett melk, egg, vaniljeekstrakt og vegetabilsk olje i bollen.3. Rør ingrediensene sammen til en jevn røre.4. Varm opp en panne eller skillet på middels varme.5. Scoop røren i pannekake-form på skilleten.6. Stek pannekakene i 2-3 minutter på hver side eller til de er gylne brun.7. Server med lønnesirup, frukt eller andre favoritt toppings.

Amerikanske Pannekaker Uten Smør

Hvordan å presentere den tiltalende

Amerikanske pannekaker uten smør kan se like deilige ut som de smaker! For å presentere disse pannekakene tiltalende, kan du prøve følgende:- Stable pannekakene på en tallerken, og legg frukt og bær på toppen.- Hell lønnesirup over pannekakene, og server med en side av bacon.- Legg pannekakene i en stabel, og dryss pulverisert sukker på toppen.- Server pannekakene med sjokoladesaus og marshmallows for en dekadent frokost.

Amerikanske Pannekaker Uten Smør Presentasjon

Tilleggstips om Amerikanske Pannekaker Oppskrifter Uten Smør

Her er noen ekstra tips for å gjøre dine amerikansk pannekaker uten smør enda bedre:- Tilsett hakkede nøtter eller sjokoladebiter til pannekakerøren for ekstra smak.- Bruk en non-stick panne for å sikre at pannekakene ikke kleber seg til skilleten.- Bruk en iskrem scooper for å måle pannekakerøren og lage størrelser som er like.- Sett pannekakerestene i fryseren for enkel oppvarming senere i uken.

Amerikanske Pannekaker Uten Smør Tilleggstips

Fordeler med Amerikanske Pannekaker Oppskrifter Uten Smør

Det er mange fordeler ved å lage amerikanske pannekaker uten smør. Noen av disse fordelene inkluderer:- Redusert fettinnhold i oppskriften for en litt sunnere frokost.- Praktisk hvis du ikke har smør på lager.- Fluffy, deilig og like deilige som pannekaker med smør!

Amerikanske Pannekaker Uten Smør Fordeler

Anbefalinger for Amerikanske Pannekaker Oppskrifter Uten Smør

Hvis du vil prøve å lage amerikanske pannekaker uten smør, anbefaler vi følgende oppskrifter:1. Basic Amerikanske Pannekaker uten Smør2. Banan Amerikanske Pannekaker uten Smør3. Blåbær Amerikanske Pannekaker uten Smør4. Sjokolade Amerikanske Pannekaker uten Smør5. Kokos Amerikanske Pannekaker uten SmørIkke nøl med å justere disse oppskriftene etter dine personlige preferanser. God frokost!

Related video of 5 Amerikanske Pannekaker Oppskrifter Uten Smør