amerikanske pannekaker kefir oppskrift

Amerikanske Pannekaker Kefir Oppskrift - 5 Deilige Oppskrifter Å Prøve Hjemme

Introduksjon

Pannekaker er en frokostfavoritt for mange. Men har du noen gang prøvd å lage amerikanske pannekaker med kefir? Kefir er en fermentert melk som er rik på probiotika og er en sunn ingrediens du kan bruke i mange oppskrifter. I denne artikkelen vil vi dele 5 deilige oppskrifter på amerikanske pannekaker med kefir som du kan prøve hjemme.

Ingredienser som må forberedes

Før du starter med oppskriftene, må du sørge for å ha alle ingrediensene tilgjengelige. Her er hva du trenger:

Oppskrift 1 – klassisk amerikanske pannekaker med kefir

– 2 kopper mel- 2 ts bakepulver- 1 ts natron- 1/2 ts salt- 2 ss sukker- 2 egg- 2 kopper kefir- 2 ss smeltet smør

Oppskrift 2 – blåbær amerikanske pannekaker med kefir

– 2 kopper mel- 2 ts bakepulver- 1 ts natron- 1/2 ts salt- 2 ss sukker- 2 egg- 2 kopper kefir- 2 ss smeltet smør- 1 kopp ferske blåbær

Oppskrift 3 – banan amerikanske pannekaker med kefir

– 2 kopper mel- 2 ts bakepulver- 1 ts natron- 1/2 ts salt- 2 ss sukker- 2 egg- 2 kopper kefir- 2 ss smeltet smør- 1 moden banan, most

Oppskrift 4 – sjokolade amerikanske pannekaker med kefir

– 2 kopper mel- 2 ts bakepulver- 1 ts natron- 1/2 ts salt- 2 ss sukker- 2 egg- 2 kopper kefir- 2 ss smeltet smør- 1/2 kopp sjokoladechips

Oppskrift 5 – havremel amerikanske pannekaker med kefir

– 2 kopper havremel- 2 ts bakepulver- 1 ts natron- 1/2 ts salt- 2 ss sukker- 2 egg- 2 kopper kefir- 2 ss smeltet smør

Hvordan å lage den

Nå som du har alle ingrediensene klare, kan du begynne å lage pannekakene. Her er hvordan du gjør det:

Oppskrift 1 – klassisk amerikanske pannekaker med kefir

1. Bland mel, bakepulver, natron, salt og sukker i en stor bolle.2. Pisk eggene og tilsett dem i melblandingen. 3. Tilsett kefir og smeltet smør og rør alt sammen til du får en jevn røre.4. Varm opp en stekepanne på middels varme og smør den med litt olje eller smør.5. Bruk en øse for å helle en liten porsjon av røren i pannen og stek pannekakene til de er gylne på begge sider.6. Server med lønnesirup eller valgfri topping.

Oppskrift 2 – blåbær amerikanske pannekaker med kefir

1. Følg samme fremgangsmåte som i oppskrift 1, men tilsett også blåbær i røren etter at du har blandet alle ingrediensene sammen.2. Stek pannekakene som beskrevet i oppskrift 1.3. Server med litt ekstra blåbær på toppen og lønnesirup.

Oppskrift 3 – banan amerikanske pannekaker med kefir

1. Følg samme fremgangsmåte som i oppskrift 1, men tilsett også most banan i røren etter at du har blandet alle ingrediensene sammen.2. Stek pannekakene som beskrevet i oppskrift 1.3. Server med litt ekstra bananskiver på toppen og lønnesirup.

Oppskrift 4 – sjokolade amerikanske pannekaker med kefir

1. Følg samme fremgangsmåte som i oppskrift 1, men tilsett også sjokoladechips i røren etter at du har blandet alle ingrediensene sammen.2. Stek pannekakene som beskrevet i oppskrift 1.3. Server med litt ekstra sjokoladechips på toppen og lønnesirup.

Oppskrift 5 – havremel amerikanske pannekaker med kefir

1. Bland havremel, bakepulver, natron, salt og sukker i en stor bolle.2. Pisk eggene og tilsett dem i melblandingen. 3. Tilsett kefir og smeltet smør og rør alt sammen til du får en jevn røre.4. Varm opp en stekepanne på middels varme og smør den med litt olje eller smør.5. Bruk en øse for å helle en liten porsjon av røren i pannen og stek pannekakene til de er gylne på begge sider.6. Server med lønnesirup eller valgfri topping.

Hvordan å presentere den tiltalende

Amerikanske pannekaker med kefir ser alltid tiltalende ut, uansett hvilken oppskrift du velger. Men hvis du vil imponere gjestene dine, kan du prøve å legge til noen ekstra elementer:- Pynt tallerkenen med friske bær eller frukt.- Legg de ferdige pannekakene i en stabel og dryss litt melis på toppen.- Tilsett litt krem eller yoghurt på toppen av pannekakene.Husk også å servere lønnesirup eller annen favoritt-topping på siden.

Tilleggstips om “amerikanske pannekaker kefir oppskrift”

– Du kan tilpasse oppskriftene etter dine preferanser. Legg til eller fjern ingredienser etter smak.- Du kan også prøve å bruke andre typer melk, som soyamelk eller mandelmelk, hvis du vil lage en vegansk versjon av oppskriftene.- Oppskriftene gjør omtrent 10-12 pannekaker, så juster mengden av ingredienser etter antall personer du vil servere.

Fordeler med “amerikanske pannekaker kefir oppskrift”

Kefir er en sunn ingrediens som gir flere fordeler for kroppen din. Det inkluderer:- Kefir er rik på probiotika, som kan hjelpe til med å forbedre din fordøyelseshelse.- Kefir inneholder også vitaminer og mineraler som kroppen din trenger.- Amerikanske pannekaker med kefir er også en god kilde til fiber og proteiner, noe som kan hjelpe deg med å føle deg mett og fornøyd lenge.

Anbefalinger for “amerikanske pannekaker kefir oppskrift”

Hvis du er ute etter en sunn og deilig frokost, kan amerikanske pannekaker med kefir være et flott valg for deg. De er enkle å lage, kan tilpasses etter smak og ser flotte ut på tallerkenen. Prøv en av oppskriftene vi har delt her, eller eksperimenter med dine egne ingredienser og smaker. Du vil ikke bli skuffet over resultatene!

Related video of Amerikanske pannekaker kefir oppskrift – 5 deilige oppskrifter å prøve hjemme