verdens beste fiskekaker oppskrift

Introduksjon

Fiskekaker er en av de mest populære rettene i Norge. Det er en enkel, sunn og deilig rett som kan spises til frokost, lunsj eller middag. Mange mennesker tror at det er vanskelig å lage fiskekaker, men det er ikke sant. Med riktig oppskrift og ingredienser, kan du lage verdens beste fiskekaker på kort tid.

Fiskekaker

Ingredienser som må forberedes

For å lage verdens beste fiskekaker trenger du følgende ingredienser:- 1 kg fersk torsk eller steinbit- 2 ss potetmel- 1 ss salt- 1 ts pepper- 2 egg- 2 ss hakket løk- 2 ss melk

Fiskekaker Ingredienser

Hvordan å lage den

1. Skjær fisken i små biter og legg dem i en blender sammen med potetmel, salt og pepper.2. Kjør blandingen i blenderen til alt er godt blandet sammen.3. Tilsett egg, hakket løk og melk og la blandingen kjøre i blenderen igjen.4. Form fiskekakene med hendene til ønsket størrelse.5. Stek fiskekakene på middels varme i en stekepanne med litt smør eller olje i ca. 3-4 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomstekte.

Laging Av Fiskekaker

Hvordan å presentere den tiltalende

Fiskekaker kan serveres på mange forskjellige måter. Her er noen ideer til hvordan du kan presentere dem tiltalende:- Server fiskekakene med kokte poteter, gulrøtter og ertestuing.- Legg fiskekakene mellom to skiver med brød og lag en deilig fiskeburger.- Server fiskekakene med en frisk salat og en dillmajones.

Fiskekaker Servering

Tilleggstips om verdens beste fiskekaker oppskrift

– Hvis du ikke har tilgang til fersk fisk, kan du bruke frossen fisk. La den tine i kjøleskapet før du bruker den i oppskriften.- Du kan også tilsette andre ingredienser i fiskekakene, som persille, sitron, eller hvitløk for å gi dem ekstra smak.- Hvis du vil ha en annen konsistens på fiskekakene, kan du tilsette mer eller mindre potetmel avhengig av hva du ønsker.

Fordelene med verdens beste fiskekaker oppskrift

Det er mange fordeler med å spise fiskekaker:- Fiskekaker er en sunnere måte å spise fisk på, da de er stekt i stedet for fritert.- Fiskekaker er rike på protein, omega-3-fettsyrer og vitaminer og mineraler.- Fiskekaker er en billig og enkel måte å få i seg fisk på.

Anbefalinger for verdens beste fiskekaker oppskrift

– Bruk ferske og kvalitetsingredienser for å få best mulig smak.- Ikke stek fiskekakene for lenge, da de kan bli tørre og harde.- Server fiskekakene med en deilig saus eller dip for å gi dem ekstra smak.

Related video ofVerdens beste fiskekaker oppskrift