sunday roast oppskrift

Introduksjon

En Sunday Roast er en klassisk britisk middagsrett som tradisjonelt serveres på søndagskvelder. Men denne deilige retten kan nytes når som helst, spesielt når du planlegger en uformell middagssamling med venner og familie. En Sunday Roast består av forskjellige ingredienser, inkludert kjøtt, grønnsaker, saus og poteter. I denne artikkelen vil vi dele fem forskjellige Sunday Roast oppskrifter for å sikre en fantastisk middagsopplevelse.

Sunday Roast

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage Sunday Roast, er det noen ingredienser du må forberede. De vanligste ingrediensene inkluderer kjøtt, poteter, gulrøtter, brokkoli, erter, løk og saus. Velg kjøttet du liker og husk å sjekke vekten før du kjøper det. Du vil også trenge rosmarin, timian, hvitløk, smør og olje.

Sunday Roast Ingredients

Hvordan å lage den

1. Start med å forvarme ovnen til 200 grader Celsius.2. Skrell og kutt potetene i ønsket størrelse. Legg potetene i en stor bolle og tilsett olje, salt og rosmarin.3. Legg potetene på en bakeplate og stek i ovnen i 25 minutter.4. Skrell og kutt gulrøtter og løk. Legg dem på en annen bakeplate og tilsett salt og olivenolje.5. Legg gulrøtter og løk i ovnen sammen med potetene og la steke i 20 minutter.6. Legg kjøttet i en ildfast form og tilsett timian, hvitløk og smør på toppen av kjøttet.7. Stek kjøttet i ovnen i henhold til vekten. For eksempel hvis kjøttet veier en kilo, stek i 60 minutter for rosa kjøtt eller 75 minutter for gjennomstekt kjøtt. Husk å la kjøttet hvile på et fat i 10 minutter før du skjærer det opp.8. Kok opp erter og brokkoli i en kjele med vann. La det koke i fem minutter og sil av vannet.9. Lag saus ved å tilsette kjøttkraft i en kjele med smør. La sausen koke til ønsket konsistens.

Cooking Sunday Roast

Hvordan å presentere den tiltalende

Når alle ingrediensene er ferdig laget, er det på tide å presentere den tiltalende. Legg kjøttet på et stort fat og dekk med sausen. Plasser potetene, gulrøtter og løk på en annen tallerken og dekorere med rosmarin. Server erter og brokkoli i en egen bolle. Pynt med grønne grønnsaker for å gi en frisk og tiltalende visning.

Presentation Of Sunday Roast

Tilleggstips om Sunday Roast Oppskrift

1. Velg det kjøttet du liker, men sørg for å sjekke vekten før du kjøper det.2. Skrell og kutt ingrediensene på forhånd for å spare tid.3. Bruk rosmarin, timian og hvitløk for smakfulle retter.4. La kjøttet hvile på et fat i 10 minutter før du skjærer det opp for å bevare smaken og saftighet.5. Dekorer tallerkenen med grønne grønnsaker for en tiltalende visning.

Fordelene med Sunday Roast Oppskrift

Sunday Roast er en fantastisk måte å samle familie og venner for en uformell middagssamling. Denne deilige retten er også en god kilde til protein og fiber. Grønnsakene og potetene i denne retten er også rike på vitaminer og mineraler.

Anbefalinger for Sunday Roast Oppskrift

1. Prøv forskjellige kjøttalternativer som kylling, lam eller svin.2. Lag sausen på forhånd for å spare tid.3. Server Sunday Roast med en frisk salat eller brød for en fullverdig måltid.

Related video of 5 Sunday Roast Oppskrift for en Uformell Middagssamling