lille kongle gratis oppskrift

Hva er Lille Kongle matvarer?

Lille Kongle er et norsk matvaremerke som spesialiserer seg på økologisk og naturlig mat. Deres produkter inkluderer alt fra økologisk pasta til økologiske sauser og krydder. Lille Kongle-produkter er av høy kvalitet og er egnet for både vegetarianere og veganere.

Lille Kongle Pasta

1. Spaghetti med tomat- og basilikumsaus

Denne oppskriften er enkel og rask å lage. Kok spaghetti og sett den til side. Stek hakket løk og hvitløk i en panne til løken er myk. Tilsett hakkede tomater og la det koke i noen minutter. Tilsett basilikum, salt og pepper etter smak. Bland sausen med spaghetti, og du har en deilig og sunn middag.

Lille Kongle Basilikum

2. Pesto lasagne

Dette er en veldig enkel og deilig oppskrift som er perfekt for de som liker å lage mat med Lille Kongle matvarer. Kok lasagneplater og sett dem til side. Bland Lille Kongles basilikumpesto med revet ost og stek i en panne til det smelter. Legg sausen over lasagneplatene og stek i ovnen i ca 20 minutter på 180 grader. Server med en frisk salat.

Lille Kongle Pesto

3. Vegetabilsk risotto

Denne oppskriften er perfekt for de som liker risotto, men ønsker å unngå kjøtt. Stek hakket løk, sopp og grønnsaker i en panne til de er myke. Tilsett ris og la det koke i noen minutter. Tilsett en kopp Lille Kongle grønnsaksbuljong og la det koke på lav varme i ca 20 minutter eller til risottoen er myk. Tilsett parmesan etter smak. Server med en grønn salat.

Lille Kongle Buljong

4. Grønn ertesalat

Denne oppskriften er perfekt for de som ønsker å legge til litt friskhet til sitt daglige kosthold. Kok Lille Kongle grønne erter og la dem avkjøles. Bland med hakket rødløk, hakket tomat, hakket agurk og hakket persille. Tilsett olivenolje og balsamico etter smak. Server som en deilig salat eller som en tilbehør til brød eller kjøtt.

Lille Kongle Grønne Erter

5. Quinoa salat med sitron og urter

Quinoa er en sunn og næringsrik matvare som er perfekt for de som ønsker å spise sunt. Kok Lille Kongle quinoa og sett den til side. Bland med hakket persille, hakket mynte og hakket dill. Tilsett saften av en sitron og olivenolje etter smak. Bland alt sammen og server som en deilig salat eller som en tilbehør til grillretter.

Lille Kongle Quinoa

6. Sweet potato fries

Søtpotet er en sunn og næringsrik matvare som er en flott erstatning for vanlige poteter. Skjær Lille Kongle søtpoteter i staver og legg dem på en bakeplate. Tilsett litt olivenolje og salt etter smak. Stek i ovnen i ca 20-25 minutter på 200 grader eller til de er sprø. Server med en deilig dipping saus eller som tilbehør til burgere eller grillmat.

Lille Kongle Søtpotet

7. Honning- og ingefærte

Denne oppskriften er perfekt for de som liker å lage sunne og naturlige drikker. Kok vann og tilsett Lille Kongle ingefær og honning. La det koke i noen minutter. Sil av ingefæren og honningen og tilsett litt sitronsaft etter smak. Server varm eller kald.

Lille Kongle Ingefær

Oppsummering

Som vi har sett, kan Lille Kongle matvarer brukes på en rekke forskjellige måter for å gi sunne og deilige måltider. Med deres økologiske og naturlige produkter, kan du lage alt fra pasta sauser til snacks og drikker. Ikke bare er Lille Kongle matvarer bra for helsen din, men de er også bra for miljøet siden de er produsert på en bærekraftig måte.