adams matkasse oppskrifter uke 45

Introduksjon

Adams Matkasse er en av de mest populære abonnementsbaserte matkassene i Norge. Hver uke gir de ut nye oppskrifter for å sikre at abonnentene deres får variasjon i måltidene sine. Her er fem av de beste oppskriftene fra Adams Matkasse for uke 45.

Ingredienser som må forberedes

Ingredienser Som Må Forberedes

Før du begynner, er det viktig å ha alle ingrediensene klare. Her er noen av ingrediensene du må forberede før du kan begynne å lage disse oppskriftene:

 • Grønnsaker som løk, paprika og sopp
 • Kjøtt eller fisk, avhengig av oppskriften
 • Urter og krydder
 • Brød eller ris

Hvordan å lage den

Hvordan Å Lage Den

1. Kylling i pitabrødIngredienser:- 500 g kyllingfilet- 1 rød paprika- 1 gul løk- 1 ss paprikapulver- 1 ss olivenolje- Salt og pepper- PitabrødFremgangsmåte:- Skjær kyllingfilet, løk og paprika i strimler- Ha alt i en panne med olje og stek i 7-10 minutter til kyllingen er gjennomstekt- Tilsett paprikapulver, salt og pepper- Varm pitabrødene- Fyll pitabrødene med kyllingblandingen og server2. Biff og brokkoli i soyasausIngredienser:- 500 g biffkjøtt- 1 brokkoli- 1 rød paprika- 2 ss soyasaus- 2 ss sesamolje- 2 fedd hvitløk- Salt og pepperFremgangsmåte:- Skjær biffkjøtt, brokkoli og paprika i strimler- Varm sesamolje i en panne og stek biffkjøttet til det er fint brunet- Tilsett brokkoli og paprika og stek i 5 minutter- Tilsett soyasaus, hvitløk, salt og pepper- Stek videre i 2 minutter- Server med ris3. Fiskegrateng med potetmosIngredienser:- 500 g torsk- 1 løk- 2 ss smør- 2 ss mel- 4 dl melk- 2 ss sennep- Salt og pepper- PoteterFremgangsmåte:- Skjær torsken i biter og legg i en ildfast form- Skjær løken i skiver og legg over fisken- Smelt smør i en kjele og tilsett mel- Rør godt og tilsett melk- Tilsett sennep, salt og pepper- Hell sausen over fisken og løken- Sett i ovnen på 200 grader i 20 minutter- Lag potetmos og server sammen med fiskegratengen4. Kyllinggryte med risIngredienser:- 500 g kyllingfilet- 1 rød paprika- 2 ss olivenolje- 1 ss karri- 2 dl kyllingbuljong- Salt og pepper- RisFremgangsmåte:- Skjær kyllingfilet og paprika i strimler- Varm olivenolje i en panne og stek kyllingen til det er gyllent- Tilsett paprika og karri og stek videre i 5 minutter- Tilsett kyllingbuljong og kok opp- La det småkoke i 10 minutter- Server med ris5. Vegetarisk burger med søtpotetfriesIngredienser:- 4 burgerbrød- 2 store søtpoteter- 2 store gulrøtter- 1 rødløk- 1/2 boks kidneybønner- 1 ts spisskummen- 1 ts paprikapulver- Salt og pepperFremgangsmåte:- Skrell søtpoteter og gulrøtter og skjær i staver- Stek i ovnen på 200 grader i 25 minutter- Skjær løken i skiver og stek i en panne til det er gyllent- Ha kidneybønner i en bolle og mos med en gaffel- Tilsett spisskummen, paprikapulver, salt og pepper- Form bønnene til burgere og stek i pannen- Server med burgerbrød og søtpotetfries

Hvordan å presentere den tiltalende

Hvordan Å Presentere Den Tiltalende

Presentasjon er viktig når det gjelder mat. Her er noen tips for å presentere disse oppskriftene på en tiltalende måte:

 • Plasser maten pent på tallerkenen
 • Dryss friske urter over maten
 • Lag en saus som kan helle over maten
 • Garnér med noen av de samme grønnsakene som er brukt i oppskriften

Tilleggstips om Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45

Tilleggstips Om Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45

Her er noen tilleggstips for å få mest mulig ut av Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45:

 • Prøv å inkludere en ny oppskrift hver uke for å variere måltidene dine
 • Justere oppskrifter etter smak
 • La barna hjelpe til med matlagingen og involvere dem i prosessen

Fordelene med Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45

Fordelene Med Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45

Abonnement på Adams Matkasse gir deg følgende fordeler:

 • Enkel og praktisk måte å få levert matvarer og oppskrifter på
 • Hjelper deg å variere middagsretter
 • Oppskriftene er enkle å følge og tar kort tid å lage
 • Ingrediensene er nøye utvalgt og av høy kvalitet

Anbefalinger for Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45

Anbefalinger For Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45

Vi anbefaler Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45 til alle som ønsker en enklere og mer variert hverdag. Oppskriftene er enkle å følge og ingrediensene er av høy kvalitet. Så hvis du ønsker å prøve nye retter og samtidig spare tid på matlagingen, er dette en abonnementstjeneste som definitivt er verdt å prøve.

Related video of 5 Adams Matkasse Oppskrifter Uke 45