verdens beste kanelsnurrer oppskrift

Introduksjon

Kanelsnurrer er en fantastisk søt godbit som passer til enhver anledning. Enten det er til en kopp kaffe med venner eller som dessert etter middagen, vil disse kanelsnurrene definitivt gjøre suksess. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på kanelsnurrer, men i denne artikkelen vil vi dele med deg de fem beste oppskriftene som du kan prøve ut hjemme.

Kanelsnurrer

Ingredienser som må forberedes

Før du kan lage de deilige kanelsnurrene, må du sørge for å ha alle ingrediensene på plass. Her er hva du trenger:- 550 gram hvetemel- 100 gram sukker- 75 gram smør- 2,5 dl melk- 1 egg- 1 pk gjær- 2 ts kanel- 1 klype salt

Kanelsnurrer Ingredienser

Hvordan å lage den

Nå som du har alle ingrediensene klare, kan du begynne å lage kanelsnurrene. Følg disse trinnene:1. Varm opp melken og smelt smøret i melken.2. Rør gjæren ut i melken og la den stå i noen minutter.3. Tilsett sukkeret og egget i melkeblandingen.4. Tilsett hvetemelet, kanel og salt og elt deigen godt sammen.5. La deigen heve i ca. én time.6. Kjevle ut deigen i en rektangel.7. Dryss kanel og sukker over deigen.8. Rull deigen sammen og skjær i skiver.9. La kanelsnurrene heve i ca. 30 minutter.10. Stek kanelsnurrene i ovnen på 200 grader i ca. 10-15 minutter.

Kanelsnurrer Steg For Steg

Hvordan å presentere den tiltalende

For å gjøre kanelsnurrene enda mer tiltalende, kan du prøve å presentere dem på en elegant måte. Her er noen tips:- Dryss melis over kanelsnurrene.- Legg kanelsnurrene pent på en tallerken.- Pynt med friske bær eller frukt.

Kanelsnurrer Presentasjon

Tilleggstips om “verdens beste kanelsnurrer oppskrift”

Her er noen ekstra tips for å lage de beste kanelsnurrene:- Smør kanelsnurrene med smør før du drysser på kanel og sukker.- La kanelsnurrene heve litt ekstra for en ekstra myk konsistens.- Tilsett litt kardemomme i deigen for ekstra smak.

Kanelsnurrer Tilleggstips

Fordeler med “verdens beste kanelsnurrer oppskrift”

Fordelene med å lage “verdens beste kanelsnurrer oppskrift” er mange. Her er noen av dem:- Smaken er fantastisk og vil imponere gjestene dine.- Det er en enkel oppskrift som kan tilpasses etter dine egne preferanser.- Kanelsnurrene kan lages på forhånd og fryses for senere bruk.

Kanelsnurrer Fordeler

Anbefalinger for “verdens beste kanelsnurrer oppskrift”

Her er våre anbefalinger for å lage “verdens beste kanelsnurrer oppskrift”:- Vær forsiktig med mengden kanel og sukker for å unngå å gjøre kanelsnurrene for søte.- La kanelsnurrene heve ordentlig for å få den beste konsistensen.- Tilsett ekstra smak ved å tilsette kardemomme eller vanilje.

Kanelsnurrer Anbefalinger

Related video of Verdens beste kanelsnurrer oppskrift