vannmelon is oppskrift

Introduksjon

Vannmelon-is er en frisk og deilig dessert, spesielt på varme sommerdager. Det er en enkel oppskrift som krever minimalt med ingredienser og forberedelser. I denne artikkelen vil vi dele fem forskjellige vannmelon-is oppskrifter som vil tilfredsstille enhver smaksløk.

Ingredienser som må forberedes

For alle oppskriftene trenger du følgende hovedingredienser:

  • Vannmelon
  • Sukker
  • Limejuice
  • Kondensert melk
  • Fløte

I tillegg til disse ingrediensene kan du også legge til andre smaksstoffer som jordbær, blåbær, mynte eller sjokoladechips, avhengig av din personlige smak.

Vannmelon-Is Ingredienser

Hvordan å lage det

Vannmelon-lime sorbet

Trinn 1: Skjær 4 kopper med vannmelonbiter og fjern frøene.Trinn 2: Tilsett 1/4 kopp sukker og 2 ss limejuice i vannmelonbiterne og bland det godt.Trinn 3: Sett blandingen i fryseren i 6 timer eller over natten.Trinn 4: Ta ut blandingen fra fryseren og legg den i en blender sammen med 1/4 kopp vann og bland det godt. Trinn 5: Hell blandingen i en beholder og sett det i fryseren i ytterligere 2 timer.Trinn 6: Server sorbet med friske bær på toppen.

Vannmelon-Lime Sorbet

Vannmelon og kondensert melkis

Trinn 1: Skjær 4 kopper med vannmelonbiter og fjern frøene.Trinn 2: Tilsett 1/2 kopp kondensert melk i blenderen.Trinn 3: Legg vannmelonbitene i blenderen sammen med kondensert melk og bland det godt.Trinn 4: Hell blandingen i en isbitform og frys det i 6-8 timer.Trinn 5: Ta ut isbitene og server den som en forfriskende dessert.

Vannmelon Og Kondensert Melkis

Vannmelon-sjokolade chipis

Trinn 1: Skjær 4 kopper med vannmelon og fjern frøene.Trinn 2: Tilsett 1/4 kopp sukker og 2 ss limejuice i vannmelonbitene og bland det godt.Trinn 3: Legg vannmelonblandingen i en blender og tilsett 1/2 kopp sjokoladechips i blenderen.Trinn 4: Bland alt godt sammen og hell blandingen i en isbitform.Trinn 5: Sett det i fryseren i 6-8 timer.Trinn 6: Ta ut isbitene og server den med friske jordbær på toppen.

Vannmelon-Sjokolade Chipis

Vannmelon-mint sorbet

Trinn 1: Skjær 4 kopper med vannmelon og fjern frøene.Trinn 2: Legg vannmelonbitene i en blender sammen med 1/4 kopp sukker og 2 ss limejuice.Trinn 3: Tilsett en håndfull mynteblader i blenderen og bland det godt sammen.Trinn 4: Hell blandingen i en beholder og sett det i fryseren i 6 timer.Trinn 5: Ta ut beholderen fra fryseren og legg blandingen i en blender med 1/4 kopp vann og bland det godt.Trinn 6: Sett blandingen tilbake i fryseren i ytterligere 2 timer.Trinn 7: Server sorbet med friske mynteblader på toppen.

Vannmelon-Mint Sorbet

Vannmelon-kremis

Trinn 1: Skjær 4 kopper med vannmelon og fjern frøene.Trinn 2: Tilsett 1/4 kopp sukker og 2 ss limejuice i vannmelonbitene og bland det godt.Trinn 3: Legg vannmelonblandingen i en blender sammen med 1/2 kopp fløte og blend det sammen.Trinn 4: Hell blandingen i en isbitform og frys det i 6-8 timer.Trinn 5: Ta ut isbitene og server isen med friske jordbær på toppen.

Vannmelon-Kremis

Hvordan å presentere det tiltalende

Server vannmelon-is i en fargerik bolle eller porsjonsskål. Pynt med friske bær eller mynteblader for å gi det en tiltalende presentasjon. Du kan også legge til et dryss av sjokoladechips og servere det med en sprø vaffelkjeks for å gi det en ekstra crunch.

Tilleggstips om Vannmelon-is oppskrift

  • Hvis du vil ha en ekstra kremet is, kan du legge til mer kondensert melk eller fløte i blandingen.
  • For å lage sorbeten mer smakfull, kan du legge til en klype salt i blandingen.
  • For å skape forskjellige teksturer, kan du prøve å blande vannmelonblandingen og fryse den i en iskremmaskin.
  • Vannmelon-is kan også serveres som en dessert etter en grillfest eller en piknik på stranden.

Fordelene av vannmelon-is oppskrift

Vannmelon-is er en sunn og deilig dessert. Vannmelon inneholder viktige næringsstoffer som vitamin C, beta-karoten og antioksidanter som kan bidra til å redusere risikoen for visse sykdommer. Vannmelon inneholder også lycopen, en antioksidant som kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdommer og kreft. Vannmelon-is er også et flott alternativ for personer som ønsker å redusere sitt inntak av sukker og kalorier.

Anbefalinger for vannmelon-is oppskrift

Vannmelon-is er en enkel og deilig dessert som kan lages på en rekke forskjellige måter. Prøv å eksperimentere med forskjellige smaksvarianter som jordbær, mynte eller sjokoladechips. Server det som en perfekt avslutning på en sommermiddag eller som en forfriskende dessert på en varm dag. Med fem forskjellige oppskrifter å velge mellom, vil du garantert finne en vannmelon-isoppskrift som tilfredsstiller dine smaksløker.

Related video of 5 Vannmelon-is oppskrifter