vanilla genser oppskrift

Introduksjon

Når temperaturen faller, er det ingenting bedre enn å krølle seg opp i en myk, varm genser. Hvorfor ikke gjøre denne høstsesongen enda mer koselig ved å lage din egen “vanilla genser” hjemme? Vi har samlet fem deilige oppskrifter som vil holde deg varm og koselig hele sesongen.

Koselig Høst

Ingredienser Som Må Forberedes

– Ullgarn: 4-6 nøster, avhengig av størrelsen på genseren- Strikkepinner: Størrelse 4 eller 5, avhengig av garnet- Målebånd- Saks- Garnnål

Ullgarn Og Strikkepinner

Hvordan Å Lage Den

Oppskrift 1: Klassisk Vanilla Genser1. Legg opp 80 masker på strikkepinnene.2. Strikk vrangbord (2 r, 2 vr) i 10 runder.3. Fortsett med glattstrikk (runde 1: rett, runde 2: vrang) til arbeidet måler 30 cm.4. Del arbeidet i to deler (foran og bak) og strikk hver del for seg.5. Fell av på skuldrene og sy sammen.6. Strikk ermene separat og sy dem til genseren.Oppskrift 2: Chunky Vanilla Genser1. Legg opp 60 masker på strikkepinnene.2. Strikk vrangbord (2 r, 2 vr) i 8 runder.3. Fortsett med glattstrikk (runde 1: rett, runde 2: vrang) til arbeidet måler 40 cm.4. Del arbeidet i to deler (foran og bak) og strikk hver del for seg.5. Fell av på skuldrene og sy sammen.6. Strikk ermene separat og sy dem til genseren.Oppskrift 3: Lace Vanilla Genser1. Legg opp 100 masker på strikkepinnene.2. Strikk vrangbord (2 r, 2 vr) i 6 runder.3. Fortsett med mønsterstrikk (følg diagrammet) til arbeidet måler 35 cm.4. Del arbeidet i to deler (foran og bak) og strikk hver del for seg.5. Fell av på skuldrene og sy sammen.6. Strikk ermene separat og sy dem til genseren.Oppskrift 4: Raglan Vanilla Genser1. Legg opp 80 masker på strikkepinnene.2. Strikk vrangbord (2 r, 2 vr) i 8 runder.3. Fortsett med glattstrikk (runde 1: rett, runde 2: vrang) til arbeidet måler 30 cm.4. Begynn raglanfellingene (se oppskrift) og fortsett til arbeidet måler 40 cm.5. Strikk ermene separat og sy dem til genseren.Oppskrift 5: Flettemønster Vanilla Genser1. Legg opp 90 masker på strikkepinnene.2. Strikk vrangbord (2 r, 2 vr) i 8 runder.3. Fortsett med flettemønster (følg diagrammet) til arbeidet måler 35 cm.4. Del arbeidet i to deler (foran og bak) og strikk hver del for seg.5. Fell av på skuldrene og sy sammen.6. Strikk ermene separat og sy dem til genseren.

Hvordan Å Presentere Den Tiltalende

Når genseren er ferdig, kan du bruke den til enhver anledning. Kombiner den med jeans eller leggings for en avslappet look, eller kle den opp med et skjørt og høye hæler for en mer formell anledning. Styl den også med en chunky halskjede eller et skjerf for litt ekstra glam.

Vanilla Genser Styling

Tilleggstips Om “Vanilla Genser Oppskrift”

– Velg ullgarn av god kvalitet for at genseren skal holde seg godt over tid.- Prøv å strikke en prøve først for å se om strikkefastheten stemmer overens med oppskriften.- Husk å følge oppskriften nøye for å unngå feil og hull i arbeidet.- Ta deg tid til å felle av og sy sammen genseren på en ordentlig måte for et profesjonelt utseende.

Fordeler Med “Vanilla Genser Oppskrift”

– Du kan lage en genser som passer perfekt til deg og din stil.- Det er en hyggelig og avslappende aktivitet å strikke sin egen genser.- Genseren vil holde deg varm og koselig gjennom hele høstsesongen.- Du kan også lage en genser som gave til venner og familie.

Anbefalinger For “Vanilla Genser Oppskrift”

– Ta gjerne en titt på forskjellige oppskrifter og mønstre før du bestemmer deg for hva du vil strikke.- Start med en enkel oppskrift hvis du er nybegynner, og jobb deg oppover til mer utfordrende mønstre.- Husk å velge riktig størrelse for å få en genser som passer perfekt.- Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger og teksturer av ullgarn.

Related video of 5 Vanilla Genser Oppskrift For En Koselig Høst