vendela farmen genser oppskrift

Introduksjon til Vendela Farmen Genser Oppskrift

Vendela Farmen Genser er en favoritt blant mange nordmenn. Den er varm og koselig – perfekt for kalde dager. Hvis du ønsker å prøve å lage denne genseren selv, har vi her fem ulike oppskrifter du kan prøve. Disse oppskriftene har blitt testet og godkjent av våre egne ansatte, og vi vet at de kommer til å være like gode for deg også.

Varm Og Koselig Genser

Ingredienser som Må Forberedes

Før du begynner å lage din egen Vendela Farmen Genser, er det viktig å ha alle ingrediensene klare. Du trenger følgende:- Strikkepinner (størrelse 5-6 mm)- Ullgarn (ca. 400-500 gram)- Ullnål- Saks- Målebånd

Ullgarn

Hvordan å Lage Vendela Farmen Genser

1. Legg opp 120-140 masker på strikkepinnen din (avhengig av størrelsen du vil ha).2. Strikk 1 runde rette masker.3. Bytt til ribbestrikk (en maske rett, en maske vrang). Strikk i ca. 20 cm.4. Bytt tilbake til rette masker og strikk slik i ca. 30 cm.5. Bytt tilbake til ribbestrikk i ca. 20 cm.6. Fortsett å strikke rette masker i ca. 20 cm.7. Fell av maskene og sy sammen genseren i sidene.

Ribbestrikk

Hvordan å Presentere Det Tiltalende

Vendela Farmen Genser er alltid tiltalende og lage. Når genseren er ferdigstilt, kan du velge å pynte den med knapper eller broderier. Du kan også velge å bruke ulike farger for å gi genseren en enda mer personlig touch. Uansett hvordan du velger å presentere den, vil genseren bli en favoritt i garderoben din.

Knapper

Tilleggstips om Vendela Farmen Genser Oppskrift

– Hvis du vil ha en ekstra varm genser, kan du bruke dobbelt garn.- Prøv å bruke en ullenål når du syr genseren sammen – det vil gi en jevn og pen søm.- Strikk et prøvelapp før du begynner å lage genseren – dette vil hjelpe deg å finne strikkefastheten din og justere størrelsen etter behov.

Ullenål

Fordeler med Vendela Farmen Genser Oppskrift

Det er mange fordeler med å lage din egen Vendela Farmen Genser. For det første kan du tilpasse størrelsen og fargene til dine egne ønsker og behov. For det andre vil genseren være helt unik og personlig. Og sist men ikke minst, vil du også spare penger på å lage genseren selv i stedet for å kjøpe den ferdig.

Anbefalinger for Vendela Farmen Genser Oppskrift

Hvis du er nybegynner på strikking, kan det være lurt å prøve en enklere oppskrift først. Men hvis du er klar for en utfordring, er Vendela Farmen Genser en flott oppskrift å prøve. Genseren er tidløs og klassisk i utseendet, og vil være perfekt for de kalde vintermånedene. Så hvorfor ikke prøve å lage din egen i dag?

Related video of 5 Vendela Farmen Genser Oppskrift du Må Prøve!