tunfisk og pasta oppskrift

Introduksjon

Tunfisk og pasta er en deilig kombinasjon som er rask og enkel å lage. Tunfisk er en fantastisk kilde til protein og omega-3 fettsyrer, og pasta gir deg langvarig energi. I denne artikkelen vil vi gi deg fem oppskrifter som du kan prøve ut hvis du vil ha noe enkelt og smakfullt til middag.

Ingredienser som må forberedes

1. Tunfisk på boks2. Pasta etter eget valg3. Olivenolje4. Tomater5. Paprika6. Sjalottløk7. Hvitløk8. Parmesanost9. Basilikum10. Sitronsaft

Hvordan å lage den

1. Tunfiskpasta med olivenolje og tomater
Kok pastaen i saltet vann i henhold til pakningsanvisningen. Deretter stek sjalottløk i olivenolje i en panne. Tilsett deretter cherrytomater og la alt sammen steke på middels varme til tomatene sprekker. Ha i tunfisk og pasta i pannen og rør alt sammen. Server med fersk basilikum og en skvis sitronsaft på toppen.

Tunfiskpasta Med Olivenolje Og Tomater

2. Tunfiskpasta med paprika og hvitløk
Kok pastaen i saltet vann i henhold til pakningsanvisningen. Stek paprika og hvitløk i olivenolje i en annen panne. Tilsett deretter tunfisk og la alt sammen steke på lav varme i noen minutter. Ha i pastaen i pannen og rør alt sammen. Server med revet parmesanost på toppen.

Tunfiskpasta Med Paprika Og Hvitløk

3. Tunfiskpasta med sitronolje
Kok pastaen i saltet vann i henhold til pakningsanvisningen. Bland olivenolje og sitronsaft i en bolle. Tilsett deretter tunfisk i bollen og bland godt. Ha i pastaen i bollen og rør alt sammen. Server med hakket persille på toppen.

Tunfiskpasta Med Sitronolje

4. Tunfiskpasta med kremet tomatsaus
Kok pastaen i saltet vann i henhold til pakningsanvisningen. Stek sjalottløk og hvitløk i en panne med olivenolje. Tilsett deretter hermetiske tomater, fløte og tunfisk i pannen. La alt sammen koke på lav varme i noen minutter. Ha i pastaen i pannen og rør alt sammen. Server med revet parmesanost på toppen.

Tunfiskpasta Med Kremet Tomatsaus

5. Tunfiskpasta med hvitvinssaus
Kok pastaen i saltet vann i henhold til pakningsanvisningen. Stek sjalottløk og hvitløk i en panne med olivenolje. Tilsett deretter tunfisk og hvitvin i pannen og la alt sammen koke på middels varme i noen minutter. Ha i pastaen i pannen og rør alt sammen. Server med hakket persille og en skvis sitronsaft på toppen.

Tunfiskpasta Med Hvitvinssaus

Hvordan å presentere den tiltalende

Tunfiskpasta kan presenteres som en flott tallerken ved å legge pastaen på en tallerken, toppe den med sausen og tunfiskbiter, og drysse over parmesanost og hakket basilikum eller persille. En skvis sitron på toppen vil gi retten en frisk smak.

Tilleggstips om tunfisk og pasta oppskrift

– For en sunnere versjon, velg fullkornspasta og bruk mindre mengde olivenolje.- Tunfisk på boks kan erstattes med fersk tunfisk hvis du ønsker det.- Prøv å legge til grønnsaker som brokkoli eller gulrøtter i retten for å gjøre den mer næringsrik.

Fordelene med tunfisk og pasta oppskrift

Tunfisk og pasta er en flott kilde til protein og karbohydrater som gir deg energi til å komme gjennom dagen. Tunfisk er også rik på omega-3 fettsyrer som er gode for hjertet og hjernefunksjonen.

Anbefalinger for tunfisk og pasta oppskrift

Tunfisk og pasta er en flott kombinasjon for de som ønsker en rask og enkel middag som samtidig er næringsrik. Prøv ut en eller flere av disse oppskriftene for å lage en deilig tunfiskpasta hjemme.

Related video of Tunfisk og Pasta Oppskrifter

https://youtube.com/watch?v=xOD6BLu69Us