trysil superwash garn oppskrifter

Introduksjon

Har du noen gang prøvd å strikke med Trysil Superwash garn? Dette garnet er et av de beste alternativene for strikkere som ønsker å skape holdbare og vaskbare plagg. Ikke bare er dette garnet slitesterkt, men det er også mykt og behagelig å ha på seg. I denne artikkelen vil vi dele med deg 5 forskjellige oppskrifter på hvordan du kan bruke Trysil Superwash garn til å lage fantastiske plagg.

Bilde Av Trysil Superwash Garn

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å strikke med Trysil Superwash garn, må du sørge for å ha alle ingrediensene klare. For disse oppskriftene vil du trenge:- Trysil Superwash garn i ønsket farge og mengde- Strikkepinner i størrelse som anbefales på garnbåndet- Saks- Nål for å feste tråder

Hvordan å lage den

1. Trysil Superwash Lue:Denne oppskriften krever kun én nøste av Trysil Superwash garn. Begynn med å legge opp 88 masker på strikkepinnene i størrelse 4. Strikk 2 rett og 2 vrang i 10 omganger. Fortsett så å strikke alle maskene rett til luen har en lengde på 23 cm. Deretter feller du av ved å trekke tråden gjennom alle maskene og sy sammen på baksiden av luen.2. Trysil Superwash Skjerf:For dette skjerfet vil du trenge to nøster av Trysil Superwash garn. Begynn med å legge opp 40 masker på strikkepinnene i størrelse 6. Strikk 2 rett og 2 vrang i 10 omganger. Fortsett så å strikke alle maskene rett til skjerfet har ønsket lengde. Fell av ved å trekke tråden gjennom alle maskene og sy sammen på baksiden av skjerfet.3. Trysil Superwash Cardigan:For denne oppskriften vil du trenge 9 nøster av Trysil Superwash garn. Begynn med å legge opp 100 masker på strikkepinnene i størrelse 5. Strikk alle maskene rett til arbeidet måler 32 cm. Deretter skal du dele arbeidet i to og strikke hver side hver for seg. Strikk armhulene og skuldrene sammen før du strikker ermene. Fest alle trådene og nyt din nye cardigan.4. Trysil Superwash Babyteppe:Du vil trenge 4 nøster av Trysil Superwash garn for å strikke dette babyteppet. Begynn med å legge opp 100 masker på strikkepinnene i størrelse 5. Strikk 10 omganger med 2 rett og 2 vrang før du fortsetter å strikke alle maskene rett. Fortsett med dette mønsteret til teppet har ønsket størrelse før du feller av ved å trekke tråden gjennom alle maskene.5. Trysil Superwash Sokker:For å strikke et par sokker i Trysil Superwash garn, trenger du 2 nøster. Begynn med å legge opp 60 masker på strikkepinnene i størrelse 3. Strikk vrangt 1 runde før du fortsetter å strikke alle maskene rett. Fortsett å strikke rett til sokkene har ønsket lengde før du feller av ved å trekke tråden gjennom alle maskene.

Hvordan å presentere den tiltalende

Du kan presentere dine Trysil Superwash garn plagg ved å legge dem ut på en flat overflate eller henge dem opp på en kleshenger. Du kan også ta bilder av plaggene dine og dele dem på sosiale medier eller din egen blogg for å inspirere andre strikkere.

Bilde Av Strikket Plagg

Tilleggstips om Trysil Superwash Garn Oppskrifter

– Følg alltid garnbåndet for anbefalt størrelse på strikkepinner for å sikre riktig størrelse på plaggene dine.- Vask plaggene i Trysil Superwash garn i maskin ved 40 grader Celsius og bruk et mildt vaskemiddel.- Unngå å henge opp våte plagg da dette kan føre til at de mister fasongen sin.- Bruk Trysil Superwash garn til å strikke plagg som skal brukes ofte, som sokker og gensere, da dette garnet er svært slitesterkt.

Fordeler med Trysil Superwash Garn Oppskrifter

– Holdbarhet: Plaggene du strikker med Trysil Superwash garn vil vare lenge på grunn av det slitesterke garnet.- Vaskbart: Dette garnet er vaskbart i maskin, noe som gjør det enkelt å vedlikeholde plaggene dine.- Mykt og behagelig: Trysil Superwash garn er mykt og behagelig å ha på seg, slik at du kan nyte å bruke plaggene du har strikket.

Anbefalinger for Trysil Superwash Garn Oppskrifter

Vi anbefaler Trysil Superwash garn til alle strikkere som ønsker å lage holdbare og vaskbare plagg. Dette garnet er enkelt å jobbe med og kan brukes til en rekke forskjellige plagg og projekter. Prøv ut noen av de oppskriftene vi har delt her, eller kom opp med dine egne kreative ideer. Hva med å lage en Trysil Superwash-garnjakke eller en veske? Mulighetene er uendelige.

Related video of5 Trysil Superwash Garn Oppskrifter