tova votter oppskrift gratis

Tova votter oppskrift gratis – 7 enkle oppskrifter for toving av votterVotter er en viktig del av enhver garderobe, særlig for de som lever i kalde klima. Mens det er mange forskjellige stiler og typer votter tilgjengelig på markedet, kan det være vanskelig å finne votter som både er varme og holdbare. Heldigvis kan du enkelt lage dine egne votter og tove dem for ekstra varme og holdbarhet. I denne artikkelen vil vi dele syv gratis tova votter oppskrift for deg å prøve hjemme.Oppskrift 1: Enkle tova votterDenne første oppskriften er enkel og perfekt for nybegynnere som ønsker å prøve sin hånd på toving av votter. Oppskriften krever bare enkle masker og kan varieres ved å legge forskjellige dekorative elementer:Oppskrift: 1. Bruk 5 mm strikkepinner og 2 tråder av ullgarn og legg opp 28 masker.2. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 15 cm.3. Fest av med tråden og klipp av ved ca 20 cm.4. Gjenta trinn 1-3 for den andre votten.5. Legg begge vottene i en vaskepose og vask i vaskemaskinen på 30 grader med vanlig vaskemiddel.6. Tørk vottene flatt på et håndkle.Tips: Legg til fargerike knapper eller broderi for å gi dine enkle votter et personlig preg.Fordeler: Denne oppskriften er enkel og krever ingen spesielle ferdigheter. Resultatet er vakre, enkle votter som er perfekte for hverdagsbruk.Bilde:

Enkle Tova Votter
Oppskrift 2: Små tova pulsvarmereHvis du ønsker en mer unik og personlig stil, kan du prøve denne oppskriften på små tova pulsvarmere. Disse varmerne kan lages i en rekke farger og mønstre for å matche enhver stil:Oppskrift:1. Bruk 4 mm strikkepinner og 2 tråder av ullgarn og legg opp 40 masker.2. Strikk 10 runder rundt i glattstrikk.3. Strikk 2 masker sammen, strikk 18 masker, strikk 2 masker sammen igjen. Gjenta to ganger.4. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 15 cm.5. Fest av med tråden og klipp av ved ca 20 cm.6. Gjenta trinn 1-5 for den andre pulsvarmeren.7. Legg begge pulsvarmere i en vaskepose og vask i vaskemaskinen på 30 grader med vanlig vaskemiddel.8. Tørk pulsvarmerne flatt på et håndkle.Tips: Legg til perler eller broderi for å gi pulsvarmerne et personlig preg.Fordeler: Disse små pulsvarmerne er vakre og unike, og er perfekte for å holde hendene dine varme i kalde vintermåneder.Bilde:
Små Tova Pulsvarmere
Oppskrift 3: Klassiske tova votterHvis du vil lage noen mer klassiske og elegante votter, kan du prøve denne oppskriften. Disse votter kan lages i en rekke farger og mønstre, og er perfekte for både kvinner og menn:Oppskrift:1. Bruk 5 mm strikkepinner og 2 tråder av ullgarn og legg opp 32 masker.2. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 20 cm.3. Strikk 2 masker sammen, strikk 14 masker, strikk 2 masker sammen igjen. Gjenta to ganger.4. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 25 cm.5. Fest av med tråden og klipp av ved ca 20 cm.6. Gjenta trinn 1-5 for den andre votten.7. Legg begge vottene i en vaskepose og vask i vaskemaskinen på 30 grader med vanlig vaskemiddel.8. Tørk vottene flatt på et håndkle.Tips: Legg til knapper eller et lite mønster for å gi dine klassiske votter et personlig preg.Fordeler: Disse klassiske votter er elegante og tidløse, og vil vare i mange år.Bilde:
Klassiske Tova Votter
Oppskrift 4: Tykke tova votterHvis du bor i et område med svært kalde vintre, er det viktig å ha votter som er ekstra tykke og varme. Denne oppskriften er perfekt for å lage tykke tova votter som gir varme og komfort i de kaldeste månedene:Oppskrift:1. Bruk 7 mm strikkepinner og 2 tråder av ullgarn og legg opp 32 masker.2. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 20 cm.3. Strikk 2 masker sammen, strikk 12 masker, strikk 2 masker sammen igjen. Gjenta to ganger.4. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 30 cm.5. Fest av med tråden og klipp av ved ca 20 cm.6. Gjenta trinn 1-5 for den andre votten.7. Legg begge vottene i en vaskepose og vask i vaskemaskinen på 30 grader med vanlig vaskemiddel.8. Tørk vottene flatt på et håndkle.Tips: Legg til et fôr av fleece for ekstra varme.Fordeler: Disse tykke votter vil holde hendene dine varme selv i de kaldeste månedene.Bilde:
Tykke Tova Votter
Oppskrift 5: Kule tova mouflesHvis du ønsker å lage noe som er litt annerledes og morsomt, kan du prøve denne oppskriften på kule tova moufles. Disse mouflesene har en unik design og kan lages i en rekke farger og mønstre:Oppskrift:1. Bruk 5 mm strikkepinner og 2 tråder av ullgarn og legg opp 50 masker.2. Strikk 25 runder rundt i glattstrikk.3. Strikk 2 masker sammen, strikk 22 masker, strikk 2 masker sammen igjen. Gjenta to ganger.4. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 20 cm.5. Fest av med tråden og klipp av ved ca 20 cm.6. Gjenta trinn 1-5 for den andre mouflen.7. Legg begge mouflene i en vaskepose og vask i vaskemaskinen på 30 grader med vanlig vaskemiddel.8. Tørk mouflene flatt på et håndkle.Tips: Legg til en pompom eller broderi for å gi dine moufler et personlig preg.Fordeler: Disse kule mouflene vil få deg til å skille deg ut fra mengden og holde hendene dine varme på samme tid.Bilde:
Kule Tova Moufles
Oppskrift 6: Mønstrede tova votterHvis du ønsker å legge til litt mer interesse i dine tova votter, kan du prøve denne oppskriften på mønstrede tova votter. Disse votter kan lages i en rekke mønstre og farger for å matche din personlige stil:Oppskrift:1. Bruk 5 mm strikkepinner og 2 tråder av ullgarn i ulike farger og legg opp 32 masker.2. Strikk rundt i mønsterstrikk til arbeidet måler 20 cm.3. Strikk 2 masker sammen, strikk 12 masker, strikk 2 masker sammen igjen. Gjenta to ganger.4. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 25 cm.5. Fest av med tråden og klipp av ved ca 20 cm.6. Gjenta trinn 1-5 for den andre votten.7. Legg begge vottene i en vaskepose og vask i vaskemaskinen på 30 grader med vanlig vaskemiddel.8. Tørk vottene flatt på et håndkle.Tips: Velg en mønstret tråd for toveteknikk for å få flere farger og mønster på vottene.Fordeler: Disse mønstrede votter passer perfekt for de som ønsker å legge til mer spenning i sin garderobe.Bilde:
Mønstrede Tova Votter
Oppskrift 7: Tova fingerløse hanskerHvis du vil ha litt ekstra bevegelsesfrihet i hendene dine, kan du prøve denne oppskriften på tova fingerløse hansker. Disse hansker kan lages i en rekke farger og mønstre for å matche din personlige stil:Oppskrift:1. Bruk 4 mm strikkepinner og 2 tråder av ullgarn og legg opp 40 masker.2. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 10 cm.3. Strikk 20 masker, fell av 8 masker, strikk de siste 20 maskene.4. Strikk rundt i glattstrikk til arbeidet måler 20 cm.5. Fest av med tråden og klipp av ved ca 20 cm.6. Gjenta trinn 1-5 for den andre hansken.7. Legg begge hansker i en vaskepose og vask i vaskemaskinen på 30 grader med vanlig vaskemiddel.8. Tørk hanskene flatt på et håndkle.Tips: Legg til et fôr av fleece for ekstra varme.Fordeler: Disse fingerløse hansker gir deg ekstra bevegelsesfrihet samtidig som de holder hendene dine varme.Bilde:
Tova Fingerløse Hansker
Oppsummering:Å lage dine egne votter og tove dem gir deg en unik mulighet til å skape noe personlig og spesielt for deg eller en du er glad i. Disse syv gratis tova votter oppskriftene er enkle å følge og kan tilpasses til enhver stil og smak. Prøv å legge til et personlig preg ved å legge til fargerike knapper, broderi eller perler for å gjøre dine votter enda mer spesielle. Ikke glem å legge dine ferdige votter i vaskepose og vaske dem i vaskemaskinen ved 30 grader for å oppnå ønsket toving. Med litt kreativitet og tid kan du lage vakre og varme votter som vil holde hendene dine varme i mange år fremover.