oppskrift tova votter fritidsgarn

Introduksjon

Votter er et viktig tilbehør om vinteren som holder hendene dine varme uten å miste bevegelighet. Tova votter er spesielt populære fordi de er både myke og varme. I denne artikkelen vil vi presentere fem oppskrifter på tova votter fritidsgarn som du kan prøve hjemme.

Introduksjon

Ingredienser som må forberedes

Før du kan begynne å lage tova votter, er det noen få ting du må ha klart. Først og fremst trenger du fritidsgarn – dette er et tykt og slitesterkt garn som egner seg godt til toving. Deretter må du ha strikkepinner i riktig størrelse og en saks. Til slutt trenger du også en stor bolle med varmt vann og såpe.

Ingredienser Som Må Forberedes

Hvordan å lage den

Her er en oppskrift som vil hjelpe deg å lage flotte par votter:

1. Legg opp 32 masker på strikkepinnene.2. Strikk vrangbordstrikk i 9 cm.3. Strikk glattstrikk i 12 cm.4. Fell av 8 masker i begynnelsen av de neste 2 omgangene for å lage tommelen.5. Strikk glattstrikk i 6 cm til tommelen måler 8 cm.6. Strikk deretter tommelens to siste masker sammen og strikk rundt til votten måler 18 cm fra tommelen.7. Fell av maskene og sy sammen.

Hvordan Å Lage Den

Hvordan å presentere den tiltalende

Når du er ferdig med votter, vil du vise dem frem på en tiltalende måte. En flott måte å presentere tova votter på er å bruke et fint fargekartong og binde et bånd rundt dem. Eller du kan henge dem på en klesstang eller en krok i gangen. Uansett hva du velger, vil de se flotte ut og holde deg varm gjennom hele vinteren.

Hvordan Å Presentere Den Tiltalende

Tilleggstips om “oppskrift tova votter fritidsgarn”

Her er noen andre tips du kan bruke når du lager tova votter:

1. Bruk fargerikt garn for å gi dine votter mer personlighet.2. Hvis du vil ha ekstra varme, kan du legge til et varmt fôr inne i vottene dine.3. Prøv å legge til en annen farge eller et mønster på tommelen for å gjøre dine votter mer interessante.4. Husk å tove vottene i varmt vann og såpe for å få den myke og behagelige teksturen som tova votter er kjent for.

Tilleggstips Om Oppskrift Tova Votter Fritidsgarn

Fordelene med “oppskrift tova votter fritidsgarn”

Tova votter er en utmerket måte å holde hendene dine varme på kalde vinterdager. Fritidsgarnet er slitesterkt og gir en behagelig følelse på huden. I tillegg er de perfekte for utendørsaktiviteter, som fotturer, skiturer, og snøballkasting. Du vil aldri mer måtte bekymre deg for kalde fingre med tova votter på.

Fordelene Med Oppskrift Tova Votter Fritidsgarn

Anbefalinger for “oppskrift tova votter fritidsgarn”

Hvis du aldri har prøvd å lage tova votter før, er dette en flott oppskrift å begynne med. Den er enkel å følge og gir et flott sluttresultat. Ikke vær redd for å prøve nye farger og mønstre for å lage dine unike par med votter.

Anbefalinger For Oppskrift Tova Votter Fritidsgarn

Related video of 5 Oppskrift tova votter fritidsgarn