strikket snømann oppskrift

Introduksjon

Det er ingenting som sier “jul” som en søt, liten snømann som smiler til deg fra hyllen eller bordet ditt. Men hva med en snømann laget av garn? Med disse fem enkle og morsomme strikket snømann oppskriftene kan du lage dine egne søte snømenn til å dekorere hjemmet ditt i vintermånedene. Ikke bare vil de være unike og personlige, de vil også holde deg opptatt gjennom de kalde dagene i adventstiden.

Snømann

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å strikke din egen snømann, er det noen ting du må ha på plass. Du vil trenge garn i hvitt, svart og oransje, strikkepinner (størrelse avhenger av garnet du bruker), en nål for å sy sammen og fylle snømannen og en liten mengde fyllmateriale (som bomull eller syntetisk fyll).

Garn

Hvordan å lage den

1. Klassisk snømann. Begynn med å strikke en stor sirkel for bunnen, en litt mindre sirkel for midten og en enda mindre for hodet. Strikk deretter to små sirkler for øynene, en oransje trekant for nesen og noen små svarte sirkler for munnen. Sy alt sammen og fyll snømannen.

Strikket Snømann

2. Snøman med lue. Strikk en klassisk snømann (som beskrevet ovenfor). Deretter strikker du en liten lue i en annen farge og syr den på toppen av hodet til snømannen.

Snoemann Med Lue

3. Langstrakt snømann. Strikk en stor sirkel for hodet, en mindre for kroppen og to små for øynene. Strikk deretter en lang, smal rektangel for nesen og sy den på hodet. Sy alt sammen og fyll snømannen.

Langstrakt Snømann

4. Snømann på ski. Strikk to små snømenn og sy dem sammen side om side. Strikk deretter noen små ski og pinner for å feste på føttene til snømennene. Pynt med små oransje gulrøtter for nese.

Snømann På Ski

5. Snømann-familie. Strikk flere snømenn i forskjellige størrelser og sy dem sammen for å lage en søt snømann-familie. Pynt med små hatter eller skjerf for en ekstra detalj.

Snømann-Familie

Hvordan å presentere den tiltalende

Etter at du har laget din søte snømann, kan du presentere ham/henne på ulike måter. Hvis du har laget en snømann-familie, kan du plassere dem på en hylle eller i en vinduskarm. Hvis du har laget en snømann på ski, kan du feste ham/henne på en julegren eller på juletreet ditt. Hvis du har laget en snømann med lue, kan du plassere ham/henne på et bord eller i vinduskarmen. Uansett hvordan du velger å presentere dem, vil de definitivt spre julestemning til hjemmet ditt.

Presentere Snømann

Tilleggstips om “Strikket Snømann Oppskrift”

1. Tilpass størrelsen på snømannen til ditt formål. Hvis du vil lage en liten dekorasjon til juletreet ditt, kan du strikke en liten snømann. Hvis du vil lage en stor snømann for å dekorere hagen din, må du bruke tykkere garn og større strikkepinner.

Tykkere Garn

2. Vær kreativ med fargevalg. Du kan bruke forskjellige farger for å gi snømannen din et personlig preg. Prøv å kombinere ulike nyanser av blått eller grønt for en naturlig stil.

Farger I Garnet

3. Bytt ut noen av de tradisjonelle elementene i snømann-designet. Prøv å legge til et par briller eller en pipe for å gi snømannen din litt karakter.

Snømann-Briller

Fordeler med “Strikket Snømann Oppskrift”

1. Du kan lage din egen personlige dekorasjon til jul.

Juledekorasjon

2. Du kan gi bort en søt snømann som en gave til venner eller familie.

Gave

3. Strikking gir deg en morsom og avslappende hobby for å holde deg opptatt gjennom de kalde vintermånedene.

Strikking

Anbefalinger for “Strikket Snømann Oppskrift”

Hvis du aldri har strikket før, kan det være lurt å starte med en enkel snømann-oppsettning før du prøver deg på de mer avanserte variantene. Husk å ha det gøy og prøve deg frem med forskjellige farger og design. Du vil kanskje også sjekke ut noen strikkebøker eller online tutorials for å få mer inspirasjon og veiledning. Lykke til med å lage din egen strikket snømann!

Related video of 5 Strikket Snømann Oppskrift