gratis oppskrift babysokker

Introduksjon

Det er ingenting som er søtere enn små babyføtter i koselige sokker. Dessverre kan kjøp av sokker til babyer bli dyrt over tid, spesielt når de stadig vokser ut av dem. En god løsning på dette problemet er å hekle eller strikke dine egne sokker hjemme. Her vil vi presentere 7 forskjellige gratis oppskrifter på babysokker som du kan prøve hjemme.

Bilde Av Strikket Babysokk

Heklet kne-høye sokker

Disse søte kne-høye sokkene er heklet og vil holde babyens små ben varme. Til oppskriften trenger du garn i ønsket farge og en heklenål. Start med å hekle en grunnleggende sirkel og jobbe oppover, øke antall masker til du har størrelsen du trenger. Full instruksjoner finner du på AllFreeCrochet nettsiden.

Bilde Av Heklede Babysokker

Strikket «Mary Jane» sokker

Disse små «Mary Jane»-inspirerte sokkene er like søte som de er varme. De er strikket med dobbelt garn og trenger strikkepinner i størrelse 3 og 4 mm. Mønsteret inkluderer også instruksjoner for å hekle en søt liten blomst som kan festes til sokkene. Du kan finne denne oppskriften på The Spruce Crafts.

Bilde Av Strikket Babysokk

Heklet støvler

Disse heklede støvlene er ikke bare koselige hjemmesokker, men også perfekte for å holde små føtter varme på kalde utflukter. Du trenger heklenål, garn i ønsket farge og knapper til å pynte på støvlene. Håndarbeidsnettstedet One Dog Woof har detaljerte instruksjoner på hvordan du kan lage disse søte støvlene.

Bilde Av Heklede Babysokker

Strikket snømannsokker

Disse morsomme sokkene er perfekte for vinteren og jul. De er strikket i hvitt og svart garn med oransje detaljer for snømannens gulrot-nese. Mønsteret inkluderer også instruksjoner for å hekle snømann-ansiktet på sokkene. Instruksjoner og mønster kan lastes ned fra Ravelry.

Bilde Av Strikket Babysokk

Heklet ballettsokker

Disse søte ballettsokkene er perfekte for babyen din som baker ballett. De er heklet med bomullsgarn i ønsket farge og du trenger en heklenål. Mønsteret inkluderer også instruksjoner for å legge på sklisikre såler. Du kan laste ned mønsteret fra Craftsy.

Bilde Av Heklede Babysokker

Strikket hjertesokker

Disse søte sokkene har et hjertemønster strikket inn i dem. De er strikket med dobbelt garn og krever strikkepinner i størrelse 3,5 mm. Du kan finne mønsteret på FaveCrafts.

Bilde Av Strikket Babysokk

Heklet «Converse» inspirerte sokker

Disse heklede sokkene er inspirert av de ikoniske «Converse»-skoene og vil få babyen til å se ut som en liten rockestjerne. De er heklet med bomullsgarn i ønsket farge og du trenger en heklenål. Du kan finne oppskriften og detaljerte instruksjoner på LeeLee Knits.

Bilde Av Heklede Babysokker

Konklusjon

Å lage dine egne babysokker hjemme kan være både morsomt og økonomisk smart. Det er mange gratis oppskrifter tilgjengelig for de som ønsker å prøve seg på hekling eller strikking av sokker. De syv oppskriftene vi presenterte her er en flott start for de som ønsker å lage koselige sokker til babyene sine. Prøv deg på en eller flere av oppskriftene og gi din lille en vakker og personlig gave.