strikket handlenett oppskrift

Introduksjon

Å skape et miljøvennlig hjem kan være en utfordring, men det starter med trinnene vi tar for å være mer bærekraftige, inkludert våre handlevaner. Et av de enkleste trinnene vi kan ta er å bytte ut plast eller papirpose med et handlenett. Og hva kan være mer personlig enn å lage dine egne strikkede handlenett oppskrifter? I denne artikkelen vil jeg dele 5 enkle oppskrifter for å lage håndlagde handlenett.

Ingredienser som må forberedes

For å lage disse strikkede handlenettene, vil du trenge: garn, strikkepinner av passende størrelse, saks, målebånd og knappemaskin. Velg et garn som er holdbart og egnet for dette formålet. Du kan velge akryl for et mer slitesterkt nett, eller bomull for et lettere og mer holdbart nett.

Garn Til Strikket Handlenett Oppskrift

Hvordan å lage den

Nå som du har alt utstyret klart, kan vi begynne å strikke handlenettene. Her er 5 forskjellige oppskrifter:

Oppskrift 1: Enkleste handlenett

Dette er den enkleste oppskriften og passer for nybegynnere. Start med å slå opp 30 masker, og strikk deretter på to pinner. Fortsett strikkingen til nettet er så bredt som du vil ha det. Fjern maskene fra pinnene og sy sammen høyre og venstre side. Sy på knappen som vil holde nettet sammen når den ikke er i bruk.

Enkleste Strikket Handlenett Oppskrift

Oppskrift 2: Strikkede handlenett med blonder

Dette handlenettet er litt mer komplisert, men ikke vanskelig å gjøre. Begynn med å strikke en rad med blonder i bunnen av bagen. Legg deretter opp 40 masker og strikk på to pinner. Fortsett strikkingen til nettet er så bredt som du vil ha det. Sy opp sidene og fest knappen.

Strikkede Handlenett Med Blonder Oppskrift

Oppskrift 3: Gjennomført handlenett

Dette handlenettet er litt mer arbeid, men det er så verdt det. Legg opp 60 masker og strikk på to pinner. Strikk deretter to rader med hull og fortsett strikkingen til nettet er så bredt som du vil ha det. Sy opp sidene og fest knappen. Ta et annet garn og sy opp besetningen rundt håndtaket.

Gjennomført Strikket Handlenett Oppskrift

Oppskrift 4: Blomstret handlenett

Dette handlenettet er et flott tillegg til sommergarderoben. Begynn med å strikke en rad blomster på bunnen av bagen. Legg opp 50 masker og strikk på to pinner. Fortsett strikkingen til nettet er så bredt som du vil ha det. Sy opp sidene og fest knappen. Ta et annet garn og sy opp blomster langs håndtaket.

Blomstret Strikket Handlenett Oppskrift

Oppskrift 5: Bølgete handlenett

Dette handlenettet har en moderne og elegant stil. Legg opp 70 masker og strikk på to pinner. Strikk to rader med bølgete mønster og fortsett strikkingen til nettet er så bredt som du vil ha det. Sy opp sidene og fest knappen.

Bølgete Strikket Handlenett Oppskrift

Hvordan å presentere den tiltalende

Etter at du har fullført et handlenett, kan du bruke det til å handle, ta det med til stranden, eller gi det til noen som en personlig gave. Du kan også legge til ekstra dekorasjon for å gjøre det enda mer tiltalende. Disse handlenettene er enkle å lage, men de vil gjøre en stor forskjell for miljøet.

Tilleggstips om strikket handlenett oppskrift

Her er noen tips for å gjøre produksjonen av dine strikkede handlenett oppskrifter så enkel og vellykket som mulig:

  • Velg et garn som er slitesterkt og egnet for formålet.
  • Følg mønsteret nøyaktig for å unngå feil.
  • Som med alle håndlagde gjenstander, er det viktig å ta deg tid og være tålmodig.

Fordelene med strikket handlenett oppskrift

Her er noen grunner til at strikkede handlenett har blitt så populære:

  • De er miljøvennlige og kan brukes om og om igjen.
  • De kan være personlige og tilpasses etter smak og preferanser.
  • De kan være et flott hobbyprosjekt eller en gave til noen.

Anbefalinger for strikket handlenett oppskrift

Disse strikkede handlenettene er enkle å lage og har mange fordeler. De er en miljøvennlig alternativ til plast og papirposer og kan være et flott hobbyprosjekt for deg eller en personlig gave til noen du bryr deg om. Å skape et mer bærekraftig hjem er en viktig del av vår fremtid, og disse strikkede handlenettene er et flott sted å begynne.

Related video of 5 Strikket Handlenett Oppskrift – For Miljøvennlige Shoppers