strikket smekke til baby oppskrift

Introduksjon

En av de viktigste tingene å ha når man har en liten baby, er en smekke. Smekker hjelper med å holde babyens klær rene og tørre, spesielt når de skal spise. Men hvorfor kjøpe smekker når du kan lage dem selv? Vi har funnet frem til 5 strikkede smekke oppskrifter som er enkle å følge og vil sørge for at babyen ser super søt ut mens du holder klærne deres tørre.

Bilde Av En Baby Iført En Strikket Smekke

Ingredienser som må forberedes

Du trenger ikke mye for å lage disse smekkene. Først og fremst trenger du garn i forskjellige farger og størrelser, strikkepinner og noen målebånd. Du trenger også en saks og noen store knapper for å feste smekkene.

Bilde Av Strikkepinner Og Garn

Hvordan å lage dem

Følg disse enkle trinnene for å lage din egen strikkede smekke:1. Begynn med å legge opp 30 masker på strikkepinnene.2. Strikk 2 masker rett, strikk deretter 1 maske vrang og gjenta dette mønsteret helt til slutten av raden.3. Fortsett å strikke på denne måten, bytt farger etter behov, til du har laget en firkant som er ca. 20cm x 20cm.4. Brett firkanten i to og sy sammen de to korteste sidene. Dette vil danne en lomme for babyens hode.5. Fest knappene på baksiden av smekken, slik at du kan justere størrelsen etter babyens hals.

Bilde Av En Ferdig Strikket Smekke

Hvordan å presentere dem tiltalende

Når du har laget smekkene dine, kan du presentere dem på en søt måte ved å plassere dem i en liten gavepose eller boks. Du kan også legge til et personlig preg ved å sy på babyens navn eller initialer på smekken. Dette vil gjøre smekken ekstra spesiell og unik.

Bilde Av Strikkede Smekker I En Gavepose

Tilleggstips om strikket smekke oppskrifter

Her er noen tips som vil gjøre det enklere for deg å lage strikkede smekker til babyen din:- Velg garn som er mykt og vaskbart, som bomull eller ull.- Legg opp flere masker for større smekker eller færre masker for mindre smekker.- Bruk forskjellige strikkemønstre og farger for å lage smekker som skiller seg ut.- Ha alltid ekstra garn og knapper tilgjengelig i tilfelle du trenger å lage flere smekker.

Bilde Av En Håndarbeidskurv Med Garn Og Strikkepinner

Fordeler med strikket smekke oppskrift

Det er mange fordeler med å lage dine egne strikkede smekker til babyen din:- Du kan velge dine egne farger og mønstre for å gjøre smekkene unike og personlige.- Strikkede smekker er myke og behagelige mot babyens hud, og er også vaskbare.- Å lage dine egne smekker er enkelt, morsomt og rimeligere enn å kjøpe ferdige smekker.

Bilde Av En Baby Iført En Strikket Smekke

Anbefalinger for strikket smekke oppskrift

Vi anbefaler disse oppskriftene for alle som ønsker å lage sine egne strikkede smekker til babyen sin. De er enkle å følge og vil sørge for at babyen ser søt ut mens du holder klærne deres tørre. Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger og mønstre for å lage smekker som skiller seg ut fra mengden.

Related video of 5 Strikkede Smekker til Baby Oppskrifter