selbuvotter oppskrift gratis

Selbuvottene har sin opprinnelse fra bygda Selbu i Trøndelag og er en av de mest kjente og populære vottene i Norge. Disse votter har unike mønster og er laget i gammeldags norsk stil. Hvis du ønsker å lage dine egne Selbuvotter eller bare ønsker å lære og undersøke mer om denne tradisjonelle norske teknikken, har vi samlet syv gratis oppskrifter for deg å prøve ut hjemme.

1. Votter i Selburose-mønster

Selburose-Mønster

Denne oppskriften er en klassiker og gir deg en oppskrift på Selbuvotter i det tradisjonelle Selburose-mønsteret. Votter med Selburose-mønsteret er alltid en hit, og denne oppskriften gir deg en god introduksjon til å strikke Selbuvotter.

2. Enkel Selbuvott oppskrift for nybegynnere

Enkel Selbuvott Oppskrift For Nybegynnere

Hvis du er ny i Selbuvott-strikketeknikken, er denne oppskriften et fantastisk sted å starte. Denne enkle oppskriften vil hjelpe deg med å forstå teknikken og utføre det grunnleggende mønsteret.

3. Votter med snøkrystallmønster

Votter Med Snøkrystallmønster

Dette er en annen flott oppskrift for Selbuvotter som inkluderer et snøkrystallmønster. Vottene gir et nydelig vinterlig preg og vil være perfekte for å holde hendene dine varme og stilige.

4. Votter med hjertemønster

Votter Med Hjertemønster

Denne oppskriften gir deg en vakker vott med et hjertemønster. Det er en god måte å vise frem kjærlighet og varme i vinterdagene. Disse vottene vil også være perfekte som en gave til en kjær venn eller familiemedlem.

5. Votter med et enkelt korsmønster

Votter Med Et Enkelt Korsmønster

Dette er en annen enkel Selbuvott oppskrift, perfekt for nybegynnere. Vottene har et enkelt korsmønster som passer for alle stilene.

6. Votter med en fiskebeinmønster

Votter Med En Fiskebeinmønster

Dette vakre mønsteret gir deg en unik vott som du ikke vil finne i en vanlig butikk. Oppskriften er enkel og gir deg god veiledning til å lage dine egne Selbuvotter.

7. Votter med en kasteblokkmønster

Votter Med En Kasteblokkmønster

Dette er en annen flott Selbuvott oppskrift, som gir deg ett veldig spesielt utseende på vottene. Kasteblokkmønsteret gir ikke bare en vakker finish, men øker også varmen i vinterdagene.

Oppsummering

Selbuvotter er en av de mest populære og tradisjonelle norsk strikketeknikkene som gir deg varme og stil. Disse syv gratis oppskrifter er en flott måte å begynne å strikke Selbuvotter på uansett om det er første gangen eller om du er en ekspert. Ikke nøl med å prøve ut noen av disse flotte oppskrifterne og opplev gleden ved å lage dine egne Selbuvotter!