selbuvotter oppskrift dame gratis

Hovedtittel: Selbuvotter oppskrift dame gratis – 7 fantastiske oppskrifterSelbuvotter er en klassisk norsk strikkeoppskrift som er populær over hele verden. Disse votter er ikke bare vakre, men de er også veldig varme og perfekte for kalde vinterdager. Det er mange forskjellige oppskrifter på selbuvotter å velge mellom, men i denne artikkelen vil vi se på syv forskjellige oppskrifter som er spesielt designet for kvinner. De er alle gratis og kan lastes ned fra nettet.

Oppskrift 1: Enkel Selbuvott med riller

Enkel Selbuvott Med Riller
Denne oppskriften er perfekt for nybegynnere som ønsker å lære å strikke selbuvotter. Vottene har et enkelt mønster med riller og er laget med to forskjellige farger. Oppskriften er gratis og kan lastes ned fra Garnstudio sin hjemmeside.

Oppskrift 2: Fargerike Selbuvotter

Fargerike Selbuvotter
Denne oppskriften er perfekt for de som ønsker å legge til litt farge i garderoben sin. Vottene er laget med flere forskjellige farger og har et fint mønster. Oppskriften er gratis og kan lastes ned fra Sandnes Garn sin hjemmeside.

Oppskrift 3: Selbuvotter med snøkrystaller

Selbuvotter Med Snøkrystaller
Denne oppskriften er perfekt for de som ønsker en litt mer dekorativ vott. Vottene har et vakkert snøkrystallmønster og er perfekte for vinteren. Oppskriften er gratis og kan lastes ned fra Dale Garn sin hjemmeside.

Oppskrift 4: Selbuvotter med Mariusmønster

Selbuvotter Med Mariusmønster
Mariusmønsteret er en av Norges mest kjente strikkeoppskrifter. Det er derfor ikke overraskende at noen har laget selbuvotter med dette mønsteret. Vottene er perfekte for de som ønsker litt nostalgi i garderoben sin. Oppskriften er gratis og kan lastes ned fra Strikkeoppskrift sin hjemmeside.

Oppskrift 5: Selbuvotter med rosemønster

Selbuvotter Med Rosemønster
Denne oppskriften er perfekt for de som ønsker en mer feminin vott. Vottene har et vakkert rosemønster og er perfekte for de som ønsker noe annet enn et tradisjonelt selbuvottmønster. Oppskriften er gratis og kan lastes ned fra Rauma Garn sin hjemmeside.

Oppskrift 6: Dobbeltstrikkede Selbuvotter

Dobbeltstrikkede Selbuvotter
Dobbeltstrikkede selbuvotter er perfekte for de som ønsker ekstra varme. Vottene er strikket med to lag og er laget med et enkelt mønster. Oppskriften er gratis og kan lastes ned fra Pinnsvindesign sin hjemmeside.

Oppskrift 7: Selbuvotter med perlemorsmønster

Selbuvotter Med Perlemorsmønster
Denne oppskriften er perfekt for de som ønsker noe litt mer subtilt. Vottene har et vakkert perlemorsmønster og er perfekte for de som ønsker en mer klassisk vott. Oppskriften er gratis og kan lastes ned fra Rauma Garn sin hjemmeside.

Oppsummering

Som du kan se, er det mange forskjellige oppskrifter på selbuvotter å velge mellom. De syv oppskriftene som er nevnt i denne artikkelen er alle gratis, så du kan prøve dem ut uten å måtte betale noe. Selbuvotter er ikke bare vakre, men de er også veldig varme og perfekte for kalde vinterdager. Så hvorfor ikke prøve å strikke ditt eget par? Det er en flott måte å tilbringe en kald vinterkveld på.