oppskrifter med marshmallows

Introduksjon

Marshmallows, den myke, søte og fluffy godbiten, er ikke bare for å spise rett ut av posen. De kan brukes til å lage en rekke deilige oppskrifter som vil glede både unge og gamle. Hvis du elsker marshmallows, vil du elske disse fem oppskriftene. Les videre for å finne ut hvordan du kan lage søte og fristende retter med marshmallows.

Marshmallows And Hot Chocolate

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage noen av disse oppskriftene, må du sørge for at du har alle ingrediensene klare. For å lage disse oppskriftene trenger du marshmallows, samt andre ingredienser som sjokolade, kjeks, karamell, jordbær og mer.

Marshmallow Caramel Popcorn

Hvordan å lage den

1. Marshmallow Caramel Popcorn – denne deilige snacken er enkel å lage. Smelt smør og karamell i en panne, og tilsett deretter marshmallows. Når marshmallowene smelter, heller du blandingen over ferdigpopcorn, og rører forsiktig til popcornet er dekket.2. Marshmallow Brownies – Legg et lag med marshmallows på toppen av en ferdigbakt brunt kake, og sett den under broileren i ovnen til marshmallowsene er gyllenbrune og sprø.3. Strawberry Marshmallow Skewers – Gjør enkle jordbær-kabobber ved å grille skiver av jordbær og marshmallows på spyd. Server med sjokoladesaus for en søt dessert.4. Marshmallow Chocolate Bark – smelt sjokolade i en dobbel kjele og tilsett marshmallows. Hell blandingen på et bakebrett, og la den avkjøles. Når sjokoladen har stivnet, kan du bryte barken i små biter.5. Marshmallow Hot Chocolate – lag en varm kopp kakao og topp den med marshmallows, mini marshmallows eller marshmallow fluff.

Marshmallow Chocolate Bark

Hvordan å presentere den tiltalende

Marshmallow Caramel Popcorn er perfekt å presentere i en stor bolle på bordet for en filmkveld. Marshmallow Brownies kan skjæres i små firkanter og serveres på en tallerken ved siden av kaffen. Strawberry Marshmallow Skewers kan presenteres pent på et fat med sjokoladesaus på siden. Marshmallow Chocolate Bark kan pakkes inn i cellofan og gi som en gave, eller serveres i små skåler ved siden av kaffen. Marshmallow Hot Chocolate bør serveres i store kopper, med fluff eller mini marshmallows på toppen.

Strawberry Marshmallow Skewers

Tilleggstips om oppskrifter med marshmallows

– Prøv å bruke forskjellige varianter av marshmallows som fargerike eller smaksatte.- Marshmallows kan også brukes i kaker, cupcakes og andre bakverk.- Legg til marshmallows i granola bar oppskrifter for en ekstra søt smak.- Ha alltid et ekstra lager med marshmallows på kjøkkenet for å lage impulsive godbiter.

Fordeler med oppskrifter med marshmallows

Marshmallows kan være mer enn bare en snack, de kan gi en søt smak til mange forskjellige retter. Marshmallows er også økonomiske, lett å finne i butikker og kan vare lenge. De kan tilfredsstille både søte og salte smaker og vil sette et smil på alles ansikt.

Anbefalinger for oppskrifter med marshmallows

Marshmallows er en allsidig ingrediens som ikke bare kan brukes til å lage deilige snacks, men også til å forbedre smaken på andre retter. Prøv å bruke marshmallows i spennende kombinasjoner og oppskrifter, og være kreativ med alle mulighetene som denne ingrediensen har å tilby. Husk: med marshmallows, vil du aldri gå tom for søte ideer!

Related video of 5 Oppskrifter med Marshmallows