alpaca bris gratis oppskrift

Alpaca Bris Gratis Oppskrift: 7 Tips og FordelerAlpaca Bris er en type garn som er populær blant strikkere, spesielt de som leter etter et mykt og behagelig alternativ til ullgarn. Det er en blanding av babyalpakka og silke, og det er enkelt å jobbe med. Her er 7 Alpaca Bris gratis oppskrifter som vil inspirere deg til å bruke denne fantastiske garnet i dine prosjekter.1. Alpaca Bris HalsEn Alpaca Bris hals er enkel å strikke og vil gi deg en myk og varm følelse rundt halsen. Du trenger bare et nøste Alpaca Bris garn og et par strikkepinner. Cast på 60 masker, strikk 2 pinner av ribbestrikk (1 rett, 1 vrang), og deretter strikk 40 pinner av glattstrikk. Bind av og fest endene sammen for å lage en sirkel.Bildekode:

Alpaca Bris Hals
2. Alpaca Bris LueEn Alpaca Bris lue vil holde hodet ditt varmt og behagelig på de kalde dagene. Cast på 80 masker, strikk 2 pinner av ribbestrikk (1 rett, 1 vrang), og deretter strikk 40 pinner av glattstrikk. Deretter, begynn å felle av på hver andre maske på hver andre pinne, til du har 10 masker igjen. Bind av og fest endene sammen.Bildekode:
Alpaca Bris Lue
3. Alpaca Bris SkjerfEt Alpaca Bris skjerf vil gi deg en myk og luksuriøs følelse rundt halsen. Cast på 40 masker og strikk 2 pinner av ribbestrikk (1 rett, 1 vrang). Deretter strikkes 2 masker rett, 2 masker vrang, gjenta til slutten av raden. Fortsett å strikke på denne måten til skjerfet er så langt du ønsker det. Bind av og fest endene.Bildekode:
Alpaca Bris Skjerf
4. Alpaca Bris VotterAlpaca Bris votter vil holde hendene dine varme og koselige på de kalde dagene. Cast på 32 masker og strikk 2 pinner av ribbestrikk (1 rett, 1 vrang). Deretter, strikk 10 masker i glattstrikk, strikk 12 masker i ribbestrikk og deretter strikk 10 masker i glattstrikk igjen. Fortsett på denne måten til votten er så lang som du ønsker den, og deretter bind av. Gjenta for den andre votten.Bildekode:
Alpaca Bris Votter
5. Alpaca Bris JakkeEn Alpaca Bris jakke vil være myk og varm og vil se flott ut med jeans eller leggings. Cast på 90 masker og strikk 2 pinner av ribbestrikk (1 rett, 1 vrang). Deretter strikkes glattstrikk til arbeidet måler 60 centimeter. Deretter strikkes kanten på jakken. Bind av og sy sammen.Bildekode:
Alpaca Bris Jakke
6. Alpaca Bris PulsvanterAlpaca Bris pulsvanter er enkle å lage og vil holde håndleddet ditt varmt og beskyttet. Cast på 20 masker og strikk 2 pinner i ribbestrikk (1 rett, 1 vrang). Deretter strikkes glattstrikk til arbeidet måler så langt som du vil ha pulsvanter. Bind av og sy sammen.Bildekode:
Alpaca Bris Pulsvanter
7. Alpaca Bris TøflerAlpaca Bris tøfler vil være myke og behagelige for føttene dine. Cast på 40 masker og strikk 2 pinner i ribbestrikk (1 rett, 1 vrang). Deretter strikkes glattstrikk til arbeidet måler 25 centimeter. Deretter, strikk den ene halvdelen av tøffelen og deretter den andre, og sy sammen.Bildekode:
Alpaca Bris Tøfler
Fordeler av Alpaca Bris Gratis OppskrifterAlpaca Bris garn er mykt og behagelig å jobbe med, og det gir deg en følelse av komfort og luksus når du bruker det i dine strikkeprosjekter. Det er også motstandsdyktig mot statisk elektrisitet og pilling, så prosjektene dine vil se flotte ut selv etter mange års bruk.Anbefalinger for Alpaca Bris Gratis OppskrifterHvis du aldri har prøvd Alpaca Bris garn, så anbefaler vi å prøve det i et av disse gratis oppskriftene. Du vil elske følelsen av dette garnet og resultatene av prosjektene dine. Og hvis du allerede har jobbet med Alpaca Bris garn, så vil disse oppskriftene inspirere deg til å prøve noe nytt og spennende.Meta Beskrivelse: Oppdag 7 Alpaca Bris gratis oppskrifter som vil inspirere deg til å bruke dette fantastiske garnet. Lær om fordelene av å bruke Alpaca Bris garn i dine strikkeprosjekter og få anbefalinger om hva du skal prøve neste.Meta Nøkkelord: Alpaca Bris, gratis oppskrifter, strikking, garn, babyalpakka, silke, myk, behagelig, komfortabel, motstandsdyktig, pilling, inspirasjon, anbefalinger.