4 stjerners middag 2020 oppskrifter ida gran jansen

Introduksjon

Å lage en deilig middag kan virke som en skremmende oppgave, men med de riktige oppskriftene og ingrediensene, kan du enkelt lage en 4-stjerners middag som vil imponere gjestene dine. I denne artikkelen vil vi dele fem av de beste 4-stjerners middag 2020 oppskrifter fra Ida Gran Jansen.

Ingredienser Som Må Forberedes

Før du starter å lage noen av disse deilige rettene, må du sørge for å ha alle ingrediensene forberedt. For noen av rettene trenger du kanskje spesielle ingredienser som du ikke finner på ditt lokale supermarked. Sørg for å sjekke ingredienslisten på forhånd og kjøp inn alt du trenger.

Hvordan å Lage Den

Når du har alle ingrediensene klare, kan du begynne å lage den deilige 4-stjerners middagen. Følg oppskriftene nøye og sørg for å måle ingrediensene riktig. Ta deg tid til å lage maten, det er viktig å ikke stresse for mye når du lager en middag for gjester.

Hvordan å Presentere Den Tiltalende

Når maten er ferdig, er det viktig å presentere den tiltalende. Legg opp maten på tallerkenen på en måte som ser innbydende ut. Du kan også bruke grønnsaker og urter til å dekorere retten og gjøre den enda mer tiltalende.

Tilleggstips om 4-stjerners Middag 2020 Oppskrifter Ida Gran Jansen

Her er noen tilleggstips når du lager en 4-stjerners middag fra Ida Gran Jansen:- Les oppskriftene nøye og følg dem nøye- Forbered alle ingrediensene på forhånd- Ikke stress og ta deg tid til å lage maten- Presentere maten på en tiltalende måte

Oppskrift 1: Laks og Asparges

Laks Og Asparges

For denne deilige retten trenger du følgende ingredienser:- 600 g laks- 1 bunt asparges- 1 sitron- 2 ss smør- Salt og pepperSlik lager du laks og asparges:1. Legg laksen i en ildfast form.2. Skjær sitronen i skiver og legg dem på toppen av laksen.3. Legg aspargesen rundt laksen.4. Smelt smøret og hell det over laksen og aspargesen.5. Dryss salt og pepper over.6. Stek i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.

Oppskrift 2: Svin Indrefilet Med Sopp

Svin Indrefilet Med Sopp

For denne deilige retten trenger du følgende ingredienser:- 800 g svin indrefilet- 200 g sopp- 4 ss smør- 2 fedd hvitløk- 1 ss dijonsennep- 2 ss soyasaus- Salt og pepperSlik lager du svin indrefilet med sopp:1. Gni svin indrefileten inn med salt og pepper.2. Stek svin indrefileten i smør på høy varme i ca. 2 minutter på hver side.3. Legg svin indrefileten i en ildfast form og stek i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.4. Stek soppen og hvitløken i smør.5. Tilsett dijonsennep og soyasaus og la det småkoke i noen minutter.6. Server svin indrefileten med soppsausen.

Oppskrift 3: Pesto Kylling

Pesto Kylling

For denne deilige retten trenger du følgende ingredienser:- 4 kyllingfileter- 4 ss pesto- 4 skiver mozzarella- 10 cherrytomater- Salt og pepperSlik lager du pesto kylling:1. Gni kyllingfiletene inn med salt og pepper.2. Stek kyllingfiletene i litt olje på høy varme i ca. 2 minutter på hver side.3. Legg kyllingfiletene i en ildfast form og smør pesto over.4. Legg mozzarellaskivene på toppen og cherrytomatene rundt.5. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Oppskrift 4: Kjøttboller Med Tomatsaus

Kjøttboller Med Tomatsaus

For denne deilige retten trenger du følgende ingredienser:- 500 g kjøttdeig- 1 løk- 2 fedd hvitløk- 1 boks hermetiske tomater- 2 ss tomatpuré- 1 ts sukker- Salt og pepperSlik lager du kjøttboller med tomatsaus:1. Finhakk løken og hvitløken og stek i litt olje til løken er myk.2. Bland sammen kjøttdeig med løk og hvitløk og form til små kjøttboller.3. Stek kjøttbollene i litt olje på høy varme i ca. 5 minutter.4. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré og sukker og la det småkoke i ca. 10 minutter.5. Server kjøttbollene med tomatsausen og gjerne litt pasta ved siden av.

Oppskrift 5: Kremet Grønnsakssuppe

Kremet Grønnsakssuppe

For denne deilige retten trenger du følgende ingredienser:- 4 gulrøtter- 1 løk- 1 purreløk- 1 squash- 1 sellerirot- 1 ss smør- 1 liter grønnsaksbuljong- 1 dl kremfløte- Salt og pepperSlik lager du kremet grønnsakssuppe:1. Skrell og kutt gulrøtter, løk, purreløk, squash og sellerirot i små biter.2. Stek grønnsakene i smør i en stor kjele på middels varme i ca. 10 minutter.3. Tilsett grønnsaksbuljong og la det småkoke i ca. 20 minutter.4. Bruk en stavmikser for å blande suppen til den er kremet.5. Tilsett kremfløte og smak til med salt og pepper.

Fordelene med 4-stjerners middag 2020 oppskrifter Ida Gran Jansen

Når du bruker 4-stjerners middag 2020 oppskrifter fra Ida Gran Jansen, kan du være sikker på at du lager en deilig middag som vil imponere gjestene dine. Disse oppskriftene er nøye utvalgt og testet av en profesjonell kokk, så du kan være sikker på at resultatet blir bra.

Anbefalinger for 4-stjerners middag 2020 oppskrifter Ida Gran Jansen

Vi anbefaler at du prøver alle fem oppskriftene i denne artikkelen. Hver enkelt oppskrift er unik og deilig på sin egen måte. Sørg for å følge oppskriftene nøye, og presenter maten på en tiltalende måte. Lykke til med å lage en deilig 4-stjerners middag!

Related video of 5 Deilige 4-stjerners Middag 2020 Oppskrifter fra Ida Gran Jansen