votter oppskrift gratis

Å lage dine egne votter er en morsom og enkel måte å lage gaver til venner og familie, eller til og med for å tjene litt ekstra penger på siden. Her er 7 forskjellige oppskrifter for å lage dine egne votter, helt gratis!

1. Basic Votter

Basic Votter Bilde

Dette er den enkleste og mest grunnleggende oppskriften for å lage dine egne votter. Du trenger bare å vite hvordan du strikker rett og vrangt!

2. Flette Votter

Flette Votter Bilde

Dette er en litt mer avansert oppskrift, men resultatet er helt verdt det! Flettemønsteret gir votter en fin tekstur og gir dem også litt ekstra isolasjon.

3. Ugle Votter

Ugle Votter Bilde

Dette er en morsom og søt oppskrift som er perfekt for å lage votter til barna! Uglemønsteret gir en fin detalj på de ellers vanlige votter.

4. Tumbling Block Votter

Tumbling Block Votter Bilde

Dette mønsteret gir votter en optisk illusjon, som gir dem en moderne og funky look. Det tar litt tid og tålmodighet å lage, men resultatet er helt verdt det!

5. Rainbow Votter

Rainbow Votter Bilde

Dette er en morsom oppskrift som er perfekt for å bruke opp rester av garn! Det er også en flott måte å få litt farge inn i den kalde vintergarderoben.

6. Flettet Brusk Votter

Flettet Brusk Votter Bilde

Dette mønsteret gir votter en fin detalj og struktur, og gjør dem også veldig varme og isolerte. Denne oppskriften er litt mer avansert, men resultatet er helt verdt det!

7. Heklet Votter med Fingerløse Hansker

Heklet Votter Med Fingerløse Hansker Bilde

Denne oppskriften kombinerer votter og fingerløse hansker, og gjør dem perfekte for å bruke telefonen eller tastaturet i kulden! Det er også en flott måte å få litt variasjon i den vanlige votten-stilen.

Oppsummering

Lag dine egne votter med disse 7 gratis oppskriftene! Fra grunnleggende til avansert, fra søtt til funky, det er noe for enhver smak og ferdighetsnivå. Prøv en eller alle og ha det gøy med å lage dine egne votter!