viking garn reflex votter oppskrift gratis

Viking Garn Reflex har blitt stadig mer populært blant strikkere som ønsker en slitesterk og varm ull til prosjektene sine. Hvis du leter etter en gratis oppskrift på votter som bruker Viking Garn Reflex, har du kommet til rett sted. Her er syv fantastiske oppskrifter på votter som du kan strikke nå.

1. Votter med blonder

Disse nydelige vottene har en flott blonde-mønster og er strikket med Viking Garn Reflex. Oppskriften er ganske enkel og passer til de fleste ferdighetsnivåer. Du kan finne oppskriften på denne siden.

Votter Med Blonder

2. Enkle votter

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker et enkelt prosjekt, kan disse vottene være noe for deg. De er laget av Viking Garn Reflex og er perfekte for vinterdager. Du kan finne oppskriften på denne siden.

Enkle Votter

3. Flettede votter

Hvis du er på utkikk etter en utfordring, kan disse flettede vottene være noe for deg. De er laget av Viking Garn Reflex og har en vakker flette-mønster. Du kan finne oppskriften på denne siden.

Flettede Votter

4. Votter med hjerte-mønster

Disse vakre vottene har et søtt hjerte-mønster og er laget av Viking Garn Reflex. De passer perfekt for å gi bort i gave til noen du er glad i. Du kan finne oppskriften på denne siden.

Votter Med Hjerte-Mønster

5. Votter med snøkrystall-mønster

Disse vakre vottene har et snøkrystall-mønster og er laget av Viking Garn Reflex. De passer perfekt for de kalde vinterdagene. Du kan finne oppskriften på denne siden.

Votter Med Snøkrystall-Mønster

6. Votter med blomster-mønster

Disse vakre vottene har et blomster-mønster og er laget av Viking Garn Reflex. De passer perfekt for våren og sommeren. Du kan finne oppskriften på denne siden.

Votter Med Blomster-Mønster

7. Votter med løv-mønster

Disse vakre vottene har et løv-mønster og er laget av Viking Garn Reflex. De passer perfekt for høsten. Du kan finne oppskriften på denne siden.

Votter Med Løv-Mønster

Oppsummering

Disse syv fantastiske oppskriftene på Viking Garn Reflex votter gir deg mange valgmuligheter når du ønsker et nytt strikkeprosjekt. Enten du er nybegynner eller en erfaren strikker, finnes det en oppskrift som passer for deg. Husk at Viking Garn Reflex er et slitesterkt ullgarn som passer perfekt for votter, så du kan være sikker på at vottene vil holde hendene dine varme i mange vintre.