vaffelrøre oppskrift uten melk

Introduksjon

Vaffelrøre uten melk er en flott alternativ for de som er allergisk mot melk eller ønsker å unngå melkeprodukter. Denne oppskriften er også bra for de som ønsker å prøve noe nytt eller endre på en tradisjonell oppskrift. I denne artikkelen vil vi dele fem forskjellige oppskrifter på vaffelrøre uten melk.

Vaffel

Ingredienser som må forberedes

Her er de vanlige ingrediensene som trengs for å lage vaffelrøre:

 • 2 egg
 • 2 ss sukker
 • 2 dl hvetemel
 • 2 ts bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • 2 dl vann
 • 2 ss olje

For å lage en vaffelrøre uten melk, kan du bytte ut vanlig melk med soyamelk, havremelk eller mandelmelk. Du kan også bruke vann eller eplejuice.

Ingredienser

Hvordan å lage den

I en stor bolle, visp egg og sukker sammen til det er fluffy. Deretter tilsett mel, bakepulver og salt og rør det godt sammen. Tilsett deretter soyamelk (eller melk-alternativet som du har valgt) og olje og rør godt til det er en klumpfri blanding.For varme vaffeljernet til riktig temperatur og spray det med en non-stick spray. Bruk en øse for å helle vaffelrøre over jernet og lukk forsiktig lokket. Stek vaffelen til den er lys gyllenbrun og gjennomstekt.

Lage

Hvordan å presentere den tiltalende

Presentasjonen av din vaffel kan gjøre en stor forskjell. Legg til noen friske bær, fruktbiter eller sjokoladesaus for å gi vaffelen din et fargrikt og tiltalende utseende. Dryss litt melis over toppen for å gi et snev av sødme.

Presentere

Tilleggstips om “vaffelrøre oppskrift uten melk”

Her er noen tips for å lage en perfekt vaffelrøre uten melk:

 • Ikke overarbeid vaffelrøren. Røren skal være litt klumpete for å gi vaffelen tekstur.
 • Pass på å ikke overfylle vaffeljernet ditt. Dette kan føre til at vaffelen din ikke blir stekt ordentlig.
 • Hvis vaffelen ser litt blek ut, la den stå i jernet i noen få minutter til den blir gyllenbrun.
 • Prøv å eksperimentere med forskjellige ingredienser som kanel, vanilje eller kardemomme for å gi vaffelen litt ekstra smak.

Tilleggstips

Fordeler med “vaffelrøre oppskrift uten melk”

Vaffelrøre uten melk er ideell for de som lider av melkeallergi eller intoleranse. Det kan også være et sunt alternativ for de som ønsker å redusere sitt inntak av melkeprodukter. Ved å bytte melk med soya- eller havremelk, kan du også øke ditt inntak av proteiner og fiber.

Fordeler

Anbefalinger for “vaffelrøre oppskrift uten melk”

De fleste vaffelrører uten melk er ganske like i smaken til de som er laget med melk. Du kan også lage en glutenfri og vegansk alternativ ved å bytte ut hvetemel med glutenfritt mel eller kikertmel, og egg med linfrø eller chiafrø.Prøv ut disse fem oppskriftene på vaffelrøre uten melk og gi dine gjester en smaksopplevelse de sent vil glemme!

Anbefalinger

Related video of 5 Vaffelrøre Oppskrift Uten Melk