turban lue oppskrift

Introduksjon

Hvis du leter etter en unik måte å holde hodet og ørene dine varme i vinter, er turban lue den perfekte løsningen. Turban lue er ikke bare funksjonell, men den kan også være ganske trendy og stilig. I denne artikkelen vil vi presentere deg med fem deilige oppskrifter som du kan bruke til å lage din egen turban lue.

Kvinne Iført En Turban Lue

Ingredienser som må forberedes

1. Strikkepinner – Du kan velge å bruke hvilken som helst størrelse på strikkepinner avhengig av hvilken størrelse du vil ha på luen.2. Garn – Velg et garn avhengig av din personlige preferanse. Velg en tykkelse som passer til strikkepinnestørrelsen din.3. Saks – Dette vil hjelpe deg å klippe av garnet når du er ferdig.

Garn For Strikking

Hvordan å lage den

1. Oppskrift 1 – Enkel turban lue- Legg opp 48 masker og strikk rundt i glattstrikk i 12 omganger.- Strikk 6 masker, legg opp 5 masker, og fortsett sånn rundt.- Strikke rundt i glattstrikk i ytterligere 20 omganger.- Strikk de første og de fem siste maskene sammen i hver omgang, til det er igjen 6 masker.- Trekk tråden gjennom de siste maskene og fest den godt.2. Oppskrift 2 – Flettet turban lue- Legg opp 60 masker og strikk rundt i glattstrikk i 12 omganger.- Begynn å flette strikken i midten, og strikk rundt i ytterligere 20 omganger.- Strikk de første og de fem siste maskene sammen i hver omgang, til det er igjen 6 masker.- Trekk tråden gjennom de siste maskene og fest den godt.3. Oppskrift 3 – Perlestrikk turban lue- Legg opp 52 masker og strikk rundt i perlestrikk i 12 omganger.- Strikk 6 masker, legg opp 5 masker, og fortsett sånn rundt.- Strikke rundt i perlestrikk i ytterligere 20 omganger.- Strikk de første og de fem siste maskene sammen i hver omgang, til det er igjen 6 masker.- Trekk tråden gjennom de siste maskene og fest den godt.4. Oppskrift 4 – Heklet turban lue- Hekle en kjede av luftmasker med en lengde som passer rundt hodet ditt.- Hekle fastmasker i hver luftmaske til du har den ønskede lengden på luen.- Flett luen ved å ta tak i endene av luen og vri den rundt hverandre, og fest tråden godt.5. Oppskrift 5 – Vridd strikk turban lue- Legg opp 56 masker og strikk rundt i glattstrikk i 12 omganger.- Strikk 4 masker, og vridd strikk 8 masker, og fortsett sånn rundt.- Strikk rundt i vridd strikk i ytterligere 20 omganger.- Strikk de første og de fire siste maskene sammen i hver omgang, til det er igjen 8 masker.- Trekk tråden gjennom de siste maskene og fest den godt.

Sauerull For Strikkeprosjekter

Hvordan å presentere den tiltalende

Når du har fullført din turban lue, kan du presentere den på en stilig måte ved å plassere den på hodet ditt. Du kan også bruke den som en tilbehør til ethvert antrekk for å gi det en unik og trendy følelse. Prøv å kombinere luen med en matchende skjerf eller genser for å fullføre utseendet.

Kvinne Iført En Turban Lue Som Tilbehør

Tilleggstips om “turban lue oppskrift”

1. Velg en tykkelse på garnet som passer til strikkepinnestørrelsen din.2. Sørg for å følge oppskriftene nøye for å få best resultat.3. Hvis du vil ha en større eller mindre lue, kan du justere antall masker du legger opp.4. Prøv å velge en farge som passer til din personlige stil og antrekk.5. Husk å ta godt vare på luen ved å vaske den forsiktig og lagre den på et trygt sted når den ikke er i bruk.

Fordeler med “turban lue oppskrift”

Turban lue er ikke bare funksjonell, men den gir også mange fordeler. For det første holder den hodet og ørene dine varme i vinter. For det andre gir den et unikt og trendy utseende som kan bidra til å heve ethvert antrekk. Til slutt kan du også lage din egen turban lue, som gir deg muligheten til å skape noe unikt og personlig.

Anbefalinger for “turban lue oppskrift”

Vi anbefaler å prøve alle oppskriftene som er nevnt i denne artikkelen, da dette vil gi deg en god idé om hva som fungerer best for deg og din personlige stil. Du kan også eksperimentere med å tilpasse oppskriftene for å skape din egen unike turban lue. Prøv å velge et garn og en farge som passer til din personlige stil og antrekk. Sist, men ikke minst, husk å ta godt vare på luen ved å vaske den forsiktig og lagre den på et trygt sted når den ikke er i bruk.

Related video of 5 Turban Lue Oppskrift for Å Holde Deg Varm i Vinter